• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum tüylerinin altından sarı yara kabuğuna benzer bir şey çıkardı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan böyle kuyruk ve yanındaki tüyleri çıkarıyor birsuru çıkardı niye anlamadım tüyleri kopmuştu geçen belki onun ile ilgili olabilir eski yaraya pek bakmıyor suan ve kabuk çıkardı küçük kabuk mu bilmiyorum ama eski yaraya ait değil ona eminim açık yara olan
Deri temizliği yapıyor endişe etmeyin hafif sıcak su püskürtün Odanız sıcaksa üşümez

permanent

Müdavim
Deri temizliği yapıyor endişe etmeyin hafif sıcak su püskürtün Odanız sıcaksa üşümez
Püskürtmelik hiçbir şey yok maalesef. Farklı olarak ne yapabilirim. Oda soğuk değil yani kalorifer yanıyor sabahtan beri ama kar yağdığı için gece soğuk olmasın. Hala beyaz tüy çıkarıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Püskürtmelik hiçbir şey yok maalesef. Farklı olarak ne yapabilirim. Oda soğuk değil yani kalorifer yanıyor sabahtan beri ama kar yağdığı için gece soğuk olmasın. Hala beyaz tüy çıkarıyor
Pet şişenin kapağını iğne ile yakarak delin yavaş uzaktan püskürtün

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Banyoya ihtiyacı var

permanent

Müdavim
Banyoya ihtiyacı var
Neresine püskürtelim kanat altına mı vücuduna mı şişeden korkar ama gene de bi şekilde yaparız. Kanat altını kapatan kanatı da kaşıyor şuan ama orayı temizlemedim beyaz sprey ile orada krem kurumuştur illa temizleyeyim mi yeniden ve kaşırken kanadıyla oynamama vs kızmıyor kaşıyabilmek için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Neresine püskürtelim kanat altına mı vücuduna mı şişeden korkar ama gene de bi şekilde yaparız. Kanat altını kapatan kanatı da kaşıyor şuan ama orayı temizlemedim beyaz sprey ile orada krem kurumuştur illa temizleyeyim mi yeniden ve kaşırken kanadıyla oynamama vs kızmıyor kaşıyabilmek için
Genel olarak uzaktan püskürtün kafes içi daha uygun olur yemlikler çıkarın çok da sulamayın

permanent

Müdavim
Genel olarak uzaktan püskürtün kafes içi daha uygun olur yemlikler çıkarın çok da sulamayın
Bi deneyeyim sağolun ama geçen gün konu açmıştım kanatları koptu diye demin uçmayı denedi uçamadı baya dengesiz şekilde uçtu düşecekti son anda bi yere tutundu kan yoktu tüy uçlarında

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence tüye girmiş aynı zamanda, demet hocamın dediği gibi banyo yapsın b vitamini desteği de haftada 2 gün verin mutlaka ☺

Hamdi

Aktif Üye
Yardımsever üye
Bugün entrobac vermiştim bt amin forte ne zaman vereyim? Ve uçamıyor şuan kanatlarından dolayı mı acaba yeni kanat çıkar mı
gerwit w , entrobac ve bt amin gibi ürünleri kullandıktan sonraki gün sadece temiz içme suyu kullanın lütfen.

Üst Alt