• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tel yerse ne olur

EnesGenç

Eski Forumcu
Arkadaşlar merhaba öncelikle benim kusum tesbih hastasıdır, çok fazla tesbih oynar kemirir. Biraz önce hızlıca fark edip elinden aldım. Püskül kısmında ufak teller var onları dağıtmış. Ufak parçaya bölüp yeme ihtimali var mı

Merve00

Paylaşımcı
Arkadaşlar merhaba öncelikle benim kusum tesbih hastasıdır, çok fazla tesbih oynar kemirir. Biraz önce hızlıca fark edip elinden aldım. Püskül kısmında ufak teller var onları dağıtmış. Ufak parçaya bölüp yeme ihtimali var mı
Merhabalar, ihtimali var genelde ağzında geveleyip bırakıyorlar fakat riske atmayın iyi gözlemleyin. Allah korusun yediyse eğer, tel yırtıcı olduğundan iç organlarına zarar verebilir. Ölümcül bile olur. Zaten öğütemez yuttuysa, iki ihtimal olur ya ameliyatla alınır ya da kendisi doğal yollarla çıkartır diye düşünüyorum. Bol su içmesinde fayda var. İnşallah yutmamıştır 🙏 Hareketleri şu an nasıl durgunlaşma vs var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşa tesbih çektiriyorsunuz 😂 tesbih yutarsa kursakta kalır ogutemez siz elinizle dokunup anlayabilirsiniz 👍 küçük tellerin püsküllerini atabileceginj düşünüyorum

Üst Alt