öykü yaren
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
-
sürekli kanat açma ve titretme
keyifsizlik durgunluk
- Hastalık Belirti Tarihi
- 26 May 2024
merhaba kuşum dün gayet iyiydi sabah da erken çıktığım için görmedim ama ailem sabah iyi olduğunu söyledi. ama birkaç saattir sürekli kanatlarını açıp titretiyor, üşüyor mu yoksa ateşi mi var anlayamadım da. ev biraz serin güneş almadığından dolayı ayakları da soğuk değil hatta normalden daha sıcak gibi üstünü örtmeli miyim bilmiyorum bu yüzden. dışarı çıkardım belki sıkılmıştır diye masada biraz yulaf yedirdim suyuna gerwit vitamin koydum bir yudum falan içti ama dışarıda da pek dolaşmadı geri kafese koydum. gündüz bilmediğim bir şey yedi mi diye sordum ama yememiş de. masada dışkısına baktığımda o da normaldi ishal değildi ama peçete koydum kafesin altına takip edeceğim. normalde bu kadar uzun süre hiç kanatlarını titretmemişti yardımcı olabilir misiniz?
kafesinde de grit kum ve kalamar kemiği var kemiği yemiyor ama yine de asıyorum onun dışında arada bir dal darı asıyorum sadece
kafesinde de grit kum ve kalamar kemiği var kemiği yemiyor ama yine de asıyorum onun dışında arada bir dal darı asıyorum sadece