• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum süreki uyuyor ve tüyleri kabarık durumda

nevzat

Yeni Üye
50 günlük bir sultan papağanım var yem yemesi ve su içmesinde bir problem yok ama yaklaşık 4 gündür kuyruğu titriyor gibi tüyleri kabarık ve sürekli uyuyor veterinere götürdüm kırmızı bir antibiyotik ve bir vitamin karışımı verdi düzenli kullanıyoruz ama bir düzelme göremedim ne yapmalıyım?

secerahmet87

Yeni Üye
Bence tecrübeli hocalarımızın bir foto ya da video görmesi daha sağlıklı olacaktır. Eğer mümkünse bir video ve beyaz peçete üzerine dışkı fotoğrafları.
İlk söylemiş olduğunuz belirtiler ishal ya da bağışıklık sisteminde bir sorun olduğunu gösteriyor ama yine en sağlıklısı foto ya da video olacaktır.

Antibiyotikler güçlü ilaçlardır, bir hastalığı tedavi ederken başka sıkıntılar çıkarabilir bu yüzden kullanımına çok ama çok dikkat edin.

Şimdiden çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşsun inşallah yavrunuz.

nevzat

Yeni Üye
dışkı fotoğrafları bu kuşu da en kısa zamanda çekicem ancak video nasıl yüklenir bilmiyorum ve ek olarak kuşumun burnu tıkanmıştı veteriner temizlemişti

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sultan papağanına göre dışkıları çok küçük. Antibiyotik ne teşhis koyarak verdi.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Solunum problemi var ancak bunun bir çok sebebi olabilir poposunu hiç kontrol ettiniz mi, sert bir şişlik var mı?