• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sanırım Kursak Mantarı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Başta @Ayvalık Jumbo Muhabbet ve @Şehmus BAKIR olmak üzere 2023 mart ayından beri bana açtığım konular üzerinden yardımcı olmaya çalışan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Malesef kuzumu bugün kaybettik az önce gömdük. Ona elimden gelen herşeyi yaptım vitaminler tedaviler saatlerce araştırmalar her fırsatta farklı veterinerlere götürmeler. 2 aylıkken sahliplendiğim kuzumu 2 yaşında malesef kaybettim. Çok zor çok kötü bir duygu bana bu süreçte bilgisiyle destek olan herkese tekrar teşekkür ederim hakkınızı helal edin 😔
Başınız canınız sağolsun çok üzüldüm 😞tekrar sahiplenmek isterseniz yardımcı olurum 🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başta @Ayvalık Jumbo Muhabbet ve @Şehmus BAKIR olmak üzere 2023 mart ayından beri bana açtığım konular üzerinden yardımcı olmaya çalışan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Malesef kuzumu bugün kaybettik az önce gömdük. Ona elimden gelen herşeyi yaptım vitaminler tedaviler saatlerce araştırmalar her fırsatta farklı veterinerlere götürmeler. 2 aylıkken sahliplendiğim kuzumu 2 yaşında malesef kaybettim. Çok zor çok kötü bir duygu bana bu süreçte bilgisiyle destek olan herkese tekrar teşekkür ederim hakkınızı helal edin 😔
Başınız sağolsun. 😔

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. 😔 Keşke iyi haberlerinizi almak da nasip olsaydı. Siz çok iyi bir sahipsiniz. Elinizden gelen herşeyi fazlasıyla yaptınız.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun.. Sevginiz ve emeğiniz için teşekkür ederim. İçiniz rahat olsun. İnanıyorum ki şuan özgür bir şekilde kanat çırpıyor💓😔

Üst Alt