Dün sabah sultan papağanımız uçarken kaydırmalı sinekliğin üstüne çarpınca dışarı çıktı kayboldu. Neyseki saatler sonra gelen bir aramayla beraber bulup yakaladık. Ama 6-7 saat dışarda rüzgarlı havada kaldı. Biraz ishal olmuş ve az önce hapşurduğunu duydum. Suyuna entrobac katmıştım dün gece, şimdide gervit-w koyucam, usnegano siparişinide verdim yarın geliyor. Beni görünce ötüp hareketleniyor ama beni görmesede bağırıp hareket ederdi hep. Ben yokken tüylerini kabartıp oturuyor sadece. Bugün öğlen beni görene kadar ötmedi, normalde sabah onun bağırışlarına uyanırdım. İştahı yerinde gibi şuanlık ama karnı ağrıyor gibi duruyor. Yapabileceğim başka bir şey varmı yada verdiklerim yanlışmı şuan?
Bu arada kaydırmalı sinekliği kuşlarımız rahat uçsun aklımız pencere açıkmı sorusunda kalmasın diye evdeki tüm pencere ve balkonlara taktırmıştık ama güvenli olmadığını anlamış olduk. Dikkatliyiz şimdi, sineklik olsada pencere açıkken çıkartmıyoruz.
Bu arada kaydırmalı sinekliği kuşlarımız rahat uçsun aklımız pencere açıkmı sorusunda kalmasın diye evdeki tüm pencere ve balkonlara taktırmıştık ama güvenli olmadığını anlamış olduk. Dikkatliyiz şimdi, sineklik olsada pencere açıkken çıkartmıyoruz.