• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşum ölüyor yardım

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence de abla, besleyebiliyorum ama hani kursagi tamamen dolmuyor ama yumusak kalıyor
Anladım ablacığım önce besle Ondan sonra ilacını ver dediğim gibi 12 saat kuralını geçme en fazla 11.00 11.30 saat olsun onun aşağısına kesinlikle inme

mentquik

Paylaşımcı
Anladım ablacığım önce besle Ondan sonra ilacını ver dediğim gibi 12 saat kuralını geçme en fazla 11.00 11.30 saat olsun onun aşağısına kesinlikle inme
Tamam abla teşekkür ederim, iyi ki varsınız🙏🏻🥰

mentquik

Paylaşımcı
Şehmus abiyle konuştum abla.
Havakeselerinde hasar oluşmuş bence dedi. muhtemelemen eskiden gelen rahatsızlığı vardı ve muhtemelen organ yetmezliği dedi. Maalesef her şey için çok geçmiş.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şehmus abiyle konuştum abla.
Havakeselerinde hasar oluşmuş bence dedi. muhtemelemen eskiden gelen rahatsızlığı vardı ve muhtemelen organ yetmezliği dedi. Maalesef her şey için çok geçmiş.
Merhaba ablacığım forumda yoktum yeni gelebildim
Çok üzüldüm, umudunu yitirme, yem yememesi yada mamayı kusması beslerken tahriş olmuş olabilir, Rabbim den umut hiç bir zaman kesilmez
Bogazonda kızarıklık varmı baktın mı, iç kanama gibi morluk falan oluştu mu?
Hava keselerine bak şişlik var mı? Gözle görülür her nefeste iner şişer

mentquik

Paylaşımcı
Çok üzüldüm, umudunu yitirme, yem yememesi yada mamayı kusması beslerken tahriş olmuş olabilir, Rabbim den umut hiç bir zaman kesilmez
Merhaba abla. Çok kötüleşti hiçbir şey fayda etmiyor hayvana. Öyle tabii ki asla umut kesilmez ama hayvan gözümün önünde acı çekiyor ben hiçbir şey yapamıyorum. Boğazı kızarık abla evet ama morluk görmedim boğazında. Hava keseleri nerede hayvanın bilmiyorum ama hayvanin her yeri çok şiş abla.
Böyle acı çekecekse ölsün kurtulsun diyorum artık, hayvanın bir bağırışı var duyman lazım. Oturur ağlarsın o sesin çaresizliğine.

mentquik

Paylaşımcı
Abla sabahtan beri böyle, hareket vs etmiyor. Besleyemiyorum o yüzden, yemiyor. Ölücek belli. Elimden gelen her şeyi yaptım abla ama olmadi kurtaramadım onu.
Sizede çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla sabahtan beri böyle, hareket vs etmiyor. Besleyemiyorum o yüzden, yemiyor. Ölücek belli. Elimden gelen her şeyi yaptım abla ama olmadi kurtaramadım onu.
Sizede çok teşekkür ederim
Merhaba ablacığım Rabbim sabır versin, suyunu içir mutlaka eğer içerse,
Hiç bir canlı sonsuza dek yaşamaz, bizlerde dahil
O kadar güzel o kadar temiz ve sevgi dolu baktın ki Rabbim senden razı olsun 🤲🤲 yanına tabakta yem bırak lütfen

mentquik

Paylaşımcı
O kadar güzel o kadar temiz ve sevgi dolu baktın ki Rabbim senden razı olsun 🤲🤲 yanına tabakta yem bırak lütfen
Yanına tabakta yem bırakırım abla ama artık zorla beslemiyim dimi. Tamamen bitti çünkü hareket bile etmiyor. Arada hafif hafif ötüyor kanatları düşüyor.

Allah hepimizden razı olsun abla, ben babamıda kaybettim o yüzden ölüm çok acı geliyor hayvanda olsa, dayanamıyorum onu böyle görmeye

mentquik

Paylaşımcı
Bir de eşi etrafında pervane oluyor, anlıyor mudur? Ve eşine nasıl davranmam lazim bundan sonra çok düskünler birbirlerine

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir de eşi etrafında pervane oluyor, anlıyor mudur? Ve eşine nasıl davranmam lazim bundan sonra çok düskünler birbirlerine
Ablacığım eşi hastalığı anlar tabiki 😔 başka odaya alabilirsin dikkati dağılsın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yanına tabakta yem bırakırım abla ama artık zorla beslemiyim dimi. Tamamen bitti çünkü hareket bile etmiyor. Arada hafif hafif ötüyor kanatları düşüyor.

Allah hepimizden razı olsun abla, ben babamıda kaybettim o yüzden ölüm çok acı geliyor hayvanda olsa, dayanamıyorum onu böyle görmeye
Başınız sağolsun canım benim, bende babamı kaybettim Rabbim Cennetiyle muamele eylesin inşallah 🤲🤲
Boğazından gitmez ablacığım eziyet olur

mentquik

Paylaşımcı
Başınız sağolsun canım benim, bende babamı kaybettim Rabbim Cennetiyle muamele eylesin inşallah 🤲🤲
Aç mı bırakıyım abla napiyim iyice şaşırdim napacagimi, simdi denedim agzinin yanina damlattim mama yemedi. Aparatla soktum ama geri cikardi 0.1ml anca yemistir

mentquik

Paylaşımcı
Abla bi iyi bir kötü hayvan eşı yanina gelince iyi ötüyor falan kafasını kaşiyor esinin sonra yine tabana iyip uyuyor. Hayvan 1 haftadır böyle ne ölüyor ne iyileşiyor. Ne olacak böyle, besliyim mi amoklavini iciriyim mi birakiyim mi. Ölücek mi yasicak mı, ölücekse ne zaman ölür yani hayvan eziyet cekiyor. Salatalık yiyor şu an. Dişisi de besledi onu ağzıyla. Bende birazda olsa kursagi doldu diye 1 damla amoklavin verdim. Veteriner 2 damla demisti ama ben 1 verdim abla çok halsiz diye.

Son düzenleme:

mentquik

Paylaşımcı
Abla bi iyi bir kötü hayvan eşı yanina gelince iyi ötüyor falan kafasını kaşiyor esinin sonra yine tabana iyip uyuyor. Hayvan 1 haftadır böyle ne ölüyor ne iyileşiyor. Ne olacak böyle, besliyim mi amoklavini iciriyim mi birakiyim mi. Ölücek mi yasicak mı, ölücekse ne zaman ölür yani hayvan eziyet cekiyor. Salatalık yiyor şu an. Dişisi de besledi onu ağzıyla. Bende birazda olsa kursagi doldu diye 1 damla amoklavin verdim. Veteriner 2 damla demisti ama ben 1 verdim abla çok halsiz diye.
Ölecek biliyorum ama ölene kadar elimden geleni yapıcam, aç ölmesin hayvan. Ama su iciremiyorum geri püskürtüyor.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ablacığım çok üzgünüm Keşke elimizden daha fazlası gelebilse ama gelmiyor ben hayvanların Hasta olmasını asla dayanamıyorum Keşke ölümsüz olsalar Keşke kendi canımızdan onlara can verebilsek ama bazen olmuyor ya bu dünyayı Asıl yasamadı Gereken Masum Canlar. Yavaş yavaş yem yedirmeye çalış ablacığım suyunu da içir Rabbimden umut kesilmez inşallah iyileşir

mentquik

Paylaşımcı
Ablacığım çok üzgünüm Keşke elimizden daha fazlası gelebilse ama gelmiyor ben hayvanların Hasta olmasını asla dayanamıyorum Keşke ölümsüz olsalar Keşke kendi canımızdan onlara can verebilsek ama bazen olmuyor ya bu dünyayı Asıl yasamadı Gereken Masum Canlar. Yavaş yavaş yem yedirmeye çalış ablacığım suyunu da içir Rabbimden umut kesilmez inşallah iyileşir
Bende abla keşke kötülerden alınsada onlara verilse canlar. Abla yediremiyorum geri atıyor ağzindan. Hiç bişey yapamıyorum, eşi ağzına kustu biraz. Gerçekten şu an ölsede kurtulsa diyorum can cekisiyor hayvan resmen bagiriyor acidan

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacığım bakteri varsa eşine de geçebilir, bu yüzden ayır demiştim😔 yoksa yanyana dursa sıkıntı olmazdı, gerçekten elimizden birşey gelse 😔🤲 herşeyi yapardık, bizlerinde gücü yetmiyor, bizlerde kayıplar veriyoruz çok zor Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲 tabiki aç kalmasını kimse istemez sen yinede cıvık şekilde mama yap gaga kenarından vermeye çalış

Üst Alt