• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ölecek lütfen yardım edin

ela10588

Yeni Üye
Sadece şiringa yeterli zor zamanda. Bugün de veteriner araştırabilirsiniz evde ölüyor farkında değilsiniz saat 13:53 den forumdasınız. Bu saatten beri bir kaşık mama yapıp yediremediniz. Ölecekse tok ölsün. Günah çok günah. Yaşın 8 olsa anlarım ebeveynler evde olmaz. Dalga geçer gibi bir haliniz var inanamıyorum artık bir kelime dahi yazmam bu saatten sonrada.
@Doğacı @Aslı Ö. @Semiha S. @The Search @Ayvalık Jumbo Muhabbet @Şehmus BAKIR@Kübra Ö.
Çok özürdilerim okul derken öğretmenlik yapıyorum ayrıca yedirmeye çalıştım ama çok az yedi şimdide birazını yedi okadar kızmanıza gerek yok

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Mısır ununu yoğurt kıvamına getirip verin siz. Siz yedirmeye çalışın. Gagasına şırınganın ucuyla verin. Direkt aparatla yapsanız daha iyi olurdu ama yapabildiğiniz kadar yedirin. Kiliste hayvan hastanesi var mı bilmiyorum ama bi bakayım. Varsa oraya götürürsünüz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok özürdilerim okul derken öğretmenlik yapıyorum ayrıca yedirmeye çalıştım ama çok az yedi şimdide birazını yedi okadar kızmanıza gerek yok
Açıkçası banada çok kurtarmak derdindeymişsiniz gibi gelmedi. Dün geceden beri yazışıyoruz. Bugün gerekirse merkeze gider mama alırdım ama siz marketten bir yumurta bile alamayacak durumdasınız. Yazdığınız Saat gece yarısı değildi. Yaşadığınız yer gerçekten mahrumiyet bölgesi mi? O zaman lütfen kuşu imkanları elveren birine sahiplendirin. Ben size özelden Instagram sayfasıda attım. Ama hiçbirşey yazmadınız.

Doğacı

Eski Forumcu
Sorulara cevap alabilmek için adeta biz peşinizden koştuk,ama siz sorulara geç cevap verdiniz birçok kez,bazı şeyleri tekrar tekrar yazmak durumunda bıraktırdınız bizlere.Gerçekten insanların sabrını zorluyorsunuz. 10 saatte bir sorulara cevap gelecekse, dediğimiz önerileri uygulamayacaksanız eğer şimdiden ağlamaya başlayabilirsiniz kuş iyileşmez böyle ve durumu daha da kötüleşir büyük ihtimalle, ağlamakla çok seviyorum demekle kuşa yardımcı olunmuyor. Önce tedbir sonra tevekkül,gerisi takdiri ilahi. Yaşar yaşamaz biz bilemeyiz fakat siz de elinizi kımıldatın önce.
Hayret bir şey ya.
Böyle bir kritik durum varken insan foruma açtığı soruyu takip edip sorulara hızlı cevap vermeye ve bir an önce söylenen tavsiyeleri uygulamaya başlar ya..
Kuşlarınızı ALLAH KURTARSIN diyorum size son cevabım olarak. Ve konunuzla ilgilenmeyi bırakıyorum çünkü biz değil siz açtığınız konunun peşinden koşacaksınız. Böyle bir şey göremedim sizden. Bana özelden mesaj attınız uygulamayacaksanız dediklerimizi,mesaj atmanıza gerek yok anlamı da yok.
Normalde kendimi tutarım ama siz aşırı yavaş hareket ettiniz kuşun dışkıları kötü,eriyip gidecek yavrucak.. Üzülüyorum kuşlarınız için 🙁

Doğacı

Eski Forumcu
Ben size sorular sordum dmden,mesaj atarken bile telefonun şarjı bitiyor diye bana yazıyorsunuz akşam 21.55'de.
Siz değil biz koşalım peşinizden,hayret bir şey ya... Lütfen bana bir daha mesaj atmayınız,ilgilenmiyorum.

ela10588

Yeni Üye
Açıkçası banada çok kurtarmak derdindeymişsiniz gibi gelmedi. Dün geceden beri yazışıyoruz. Bugün gerekirse merkeze gider mama alırdım ama siz marketten bir yumurta bile alamayacak durumdasınız. Yazdığınız Saat gece yarısı değildi. Yaşadığınız yer gerçekten mahrumiyet bölgesi mi? O zaman lütfen kuşu imkanları elveren birine sahiplendirin. Ben size özelden Instagram sayfasıda attım. Ama hiçbirşey yazmadınız.
Yazdım cavap vermedi

ela10588

Yeni Üye
Ben size sorular sordum dmden,mesaj atarken bile telefonun şarjı bitiyor diye bana yazıyorsunuz akşam 21.55'de.
Siz değil biz koşalım peşinizden,hayret bir şey ya... Lütfen bana bir daha mesaj atmayınız,ilgilenmiyorum.
Yanlış anlıyorsunuz yumurta aldık yedi yem de yedi bugün ziot tozu entobrac ve gervit alacak

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Arkadaşlarıma bende katılıyorum bakın dikkat edın herkes size yardımcı olmak için adeta yarışıyor ama siz ihmal ediyorsunuz 😞 Lütfen söylenileni harfiyen yapın açtıgınız başlığın hakkını verin çoçuğu iyileştirin. Yapmanız gereken çok basit yarım haşlanmış yumurta sarısı bir çay kaşıgı mısır unu bir şırınga sıcak su bunları çırpın yoğurt kıvamına getirin ılık şekilde şırıngaya çekin ve yedirin bu tarif sadece acil durum içindir. Besleme mamasını temin ediniz 👍