Sorulara cevap alabilmek için adeta biz peşinizden koştuk,ama siz sorulara geç cevap verdiniz birçok kez,bazı şeyleri tekrar tekrar yazmak durumunda bıraktırdınız bizlere.Gerçekten insanların sabrını zorluyorsunuz. 10 saatte bir sorulara cevap gelecekse, dediğimiz önerileri uygulamayacaksanız eğer şimdiden ağlamaya başlayabilirsiniz kuş iyileşmez böyle ve durumu daha da kötüleşir büyük ihtimalle, ağlamakla çok seviyorum demekle kuşa yardımcı olunmuyor. Önce tedbir sonra tevekkül,gerisi takdiri ilahi. Yaşar yaşamaz biz bilemeyiz fakat siz de elinizi kımıldatın önce.
Hayret bir şey ya.
Böyle bir kritik durum varken insan foruma açtığı soruyu takip edip sorulara hızlı cevap vermeye ve bir an önce söylenen tavsiyeleri uygulamaya başlar ya..
Kuşlarınızı ALLAH KURTARSIN diyorum size son cevabım olarak. Ve konunuzla ilgilenmeyi bırakıyorum çünkü biz değil siz açtığınız konunun peşinden koşacaksınız. Böyle bir şey göremedim sizden. Bana özelden mesaj attınız uygulamayacaksanız dediklerimizi,mesaj atmanıza gerek yok anlamı da yok.
Normalde kendimi tutarım ama siz aşırı yavaş hareket ettiniz kuşun dışkıları kötü,eriyip gidecek yavrucak.. Üzülüyorum kuşlarınız için