• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum öldü, sabaha gömeceğim

Sapsik23

Yeni Üye
Koku yapar mı nasıl muhafaza edeyim sabaha kadar

Pio

Aktif Üye
Başınız sağ olsun :cry:

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çok üzüldüm başınız canınız sağ olsun. Siz elinizden geleni yapıp veterinerlere götürdünüz tünekteki video da çokta kötü gözükmüyordu durumu ama bilemiyoruz işte 😔

Sapsik23

Yeni Üye
Çok üzüldüm başınız canınız sağ olsun. Siz elinizden geleni yapıp veterinerlere götürdünüz tünekteki video da çokta kötü gözükmüyordu durumu ama bilemiyoruz işte 😔
Hiçbir şeyi yoktu. Yavrum güle oynaya gittiği veterinerden ölüsüyle çıktı. Arkadaşımın ısrarı ve veterinerin önerisiyle boyunluk taktık. Strese dayanamadı, bir kaç saat içinde öldü. Kendimi o boyunluğu taktırdığım için hiç affetmeyeceğim. Keşke hasta olsaydı. Pisi pisine öldü.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hiçbir şeyi yoktu. Yavrum güle oynaya gittiği veterinerden ölüsüyle çıktı. Arkadaşımın ısrarı ve veterinerin önerisiyle boyunluk taktık. Strese dayanamadı, bir kaç saat içinde öldü. Kendimi o boyunluğu taktırdığım için hiç affetmeyeceğim. Keşke hasta olsaydı. Pisi pisine öldü.
Siz onun iyiliği için elinizden geleni yaptınız kendinizi suçlamayın 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Boyunluk takmayı size bende önermiştim. Ama biz bu tarz durumlar da zaten hep öneriyoruz ve iyi sonuçlar alıyoruz. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Eğer dediğiniz gibi sebep boyunluk ise.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Başınız sağolsun 😔

Sapsik23

Yeni Üye
Boyunluk takmayı size bende önermiştim. Ama biz bu tarz durumlar da zaten hep öneriyoruz ve iyi sonuçlar alıyoruz. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Eğer dediğiniz gibi sebep boyunluk ise.
Sebebi boyunluktu. Deli gibi kalbi atmaya başladı. Kurtulmaya çalıştı. Düz duramadı. En son hemen ölmeden önce iki kere çığlık attı. Resmen kurtulma çığlığıydı, yavruma yardım edemedim. Elimdeydi üzerime atlamaya çalıştı. Sonra kalbi durdu hemen

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sebebi boyunluktu. Deli gibi kalbi atmaya başladı. Kurtulmaya çalıştı. Düz duramadı. En son hemen ölmeden önce iki kere çığlık attı. Resmen kurtulma çığlığıydı, yavruma yardım edemedim. Elimdeydi üzerime atlamaya çalıştı. Sonra kalbi durdu hemen
Strese girmiş evet ama inanın ilk defa duydum çünkü çok fazla papağanın boyunluk taktığını gördüm, vefat ettiğine ilk defa şahit oluyorum. Çok üzgünüm.. Peki veteriner neden öldüğünü söyledi?

Sapsik23

Yeni Üye
Strese girmiş evet ama inanın ilk defa duydum çünkü çok fazla papağanın boyunluk taktığını gördüm, vefat ettiğine ilk defa şahit oluyorum. Çok üzgünüm.. Peki veteriner neden öldüğünü söyledi?
Veterinerden çıktık, eve geldik. Bir saat sonra öldü, zaten deli gibi heyecanlandı yani dediğim gibi kalbi deli gibi atıyordu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Güle oynaya gitti, en en çok ona üzülüyorum. O hali gözümün önünden gitmiyor. Keşke hasta olsaydı tüyleri kabarık olsaydı, örmeseydi, derdim ki hastaydı vadesi doldu. Böyle benim yüzümden gibi hissediyorum
Sizin yüzünüzden değil öyle düşünmeyin, boyunluk gerekliydi maalesef kuşlar çok hassas..

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tekrar merhaba, boyunluk stres yapar evet fakat ölüme sebebiyet vermez,
Boğularak ölüm olur ancak,
"" Her canlı ölümü tadacaktır""
Ne bir saniye önce ne de bir saniye sonra 🤲
Kuşlar hastalıklarını çok iyi saklar buda ani kalp krizini artırır kuşunuz kalp krizi neticesinde gözlerini yumdu büyük ihtimalle, kullandığınız ilaçlar vardı hatırladığım kadarıyla ve kursakta sıkıntılıydı.
Bazı bakteri kalbe ve beyne kadar ilerler bunun önlemi ancak çok iyi kanatlı uzmanları tarafından tespit edilebilir
Bizler ve tüm yönetim, sizleri yönlendirir, elimizden geleni yaparız, yeter ki Kuşlarımız yaşasın
İşin birde 🤲🤲Takdiri ilahi 🤲🤲bölümü var🤲
Hiç bir varlık buna müdahale edemez🤲
Siz elinizden geleni yaptınız, Allah razı olsun
Kendinizi ve kimseyi sebep görmeyin🤲
Boyunluk takmak ölüm sebebi değildir buna %100 eminim, çok Kuşlarımız taktı ayrıca operasyon geçiren tüm kuşlar ve diğer hayvanlara takılıyor, bizlerde öneriyoruz eğer ki kendine zarar veriyorsa
Bir sebep daha var kanataltı yara😔canlı parazit ise kalbe ilerlemiş olabilir iç organları parçalar😔🤲buda çok büyük tehlikedir😔🤲
Kesin sonuç otopsi ile belli olur
Artık o Cennet kuşu özgürce uçsun, size de sabır diliyorum
Hepimizin başından geçti, tekrar başınız sağ olsun 🤲

Üst Alt