• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum ölcek gibi

yaso

Yeni Üye
Muhabbet kuşlarının 3 tane yavrusu var erkek olan ortanca yavruyu dışladı ortanca yavrununda ayaklarında sıkıntı var kenarlara doğru gidiyo erkek kuş bu yavrunun sırtındaki tüyleri koparmış dün sabah baktığımda gördüm dün sabahtan beri kendim beselemeye çalışıyorum şırıngayla yiyo ama şu an hiç bi şekilde ötmüyor ağzını aç kapa yapıyor bacakları felçli değil ama yürüyemiyo gittikçe daha da kötü oluyor yardım edermisiniz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşlarının 3 tane yavrusu var erkek olan ortanca yavruyu dışladı ortanca yavrununda ayaklarında sıkıntı var kenarlara doğru gidiyo erkek kuş bu yavrunun sırtındaki tüyleri koparmış dün sabah baktığımda gördüm dün sabahtan beri kendim beselemeye çalışıyorum şırıngayla yiyo ama şu an hiç bi şekilde ötmüyor ağzını aç kapa yapıyor bacakları felçli değil ama yürüyemiyo gittikçe daha da kötü oluyor yardım edermisiniz
Merhaba çok geçmiş olsun sıcak tutun ve su verin
Yavru kendini bırakmış, hasta bebekleri anne baba ayırır imkanınız varsa veteriner hekim görsün

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Diğer yavrularada yuvada vuruyor gagalıyor niye yapıyor
Hepsini dövüyorsa çifleşmek istiyordur, tüy yolma mineral eksikliğinde olur, besleme yapabilirseniz ayırın yuvalığı çıkarın