• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum ne istiyor?

Shaper

Aktif Üye
Merhabalar, 3 aylık kuşum sürekli bir şey istiyor sanki acıkmış annesinden mama ister gibi. Sürekli tükettiği daldarısı bitince yem yemesi için 3-5 gündür vermiyorum ama yem tüketmiyor. Önüne ceviz fındık karışık yem havuç yumurta vs koyuyorum ama aç duruyor gibi kursağı hep boş zaten zayıfta göğüs kemiği hissediliyor bayağı. Sürekli daldarısı tüketmeside iyi olmadığından vermek istemiyorum ama başka bir şey tüketmek istemiyor sanki. Bugün dayanamayıp petshoptan daldarısı aldım heveslenip 1-2 kez ağız atıp videodaki şekilde ağlamaya devam etti (sevmediğini düşündüm) - kabuksuz muhabbet kuşu yemi verdim onuda yemedi. normal yemi alıp bırakıyor kırıp yiyemiyor mu anlamadım. çekirdeği ben çatlatıp ayırmassam alıp kırıp yemiyor. Ama gagası kuvvetli evde çam çıtalar vardı kemirip koparıyor onları. Sırf bir şeyler yesin diye evin her yerinde yem var şuan ama aç geziyor sanki. Sebebi ve isteği ne olabilir nasıl mutlu edebilirim fikri olan var mı?

Anne ve babasını sahiplendirdim 30 günlükten beri benimle birlikte. Genel olarak severken ve kaşırkende böyle sesler çıkarıyor hoşuna gidermişcesine, daha önceki kuşlarım böyle ses tepkileri vermiyordu.

video;

Shaper

Aktif Üye
Evet açlıktan olduğunu düşünüyordum bende, teşekkür ederim. eskiden yediği daldarı çok kaliteliydi ondan sipariş veriyorum hemen bugün hızlıca temin etmek adına petshoptan aldım ama hoşuna gitmedi anlaşılan.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aspur, kızıl daldari taneleri,kenevir bunları temin edebilirsiniz 👍

Üst Alt