• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kendini kabartıyor ve uyuyor

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Burada Paylaştığım Hekimler İle Görüşün. Sonucu Bizimle Paylaşın. Verdiği İlaç Konusunda Bende Kullandiysam Yorum Yaparım. Arkadaşlarımdan Genel Olarak Bilirler İlaçları. Yardımcı Oluruz. Röntgen Cekiliyorsa Röntgen Çektirin ve Analiz Mutlaka Yapılsın.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Diskilar Gözümden Kaçmış Kusura Bakmayın. Diskilar Bakterili Gibi Duruyor. Analiz Mutlaka Yaptırın.

mrcn0151

Aktif Üye
Besleme İçin çok Dikkat Edin. Bilmiyorsanız Bilen Birine Yaptırın Lütfen. Ben Cesaret Edip Hiç Yapamadım Kizimda. Iğnesiz Şırınga ile Yedirmeye Çalışın Yemiyor mu Peki ? Veteriner Hekime Gittiniz mi Peki
Hayır hocam yiyor gayet iştahlı maşallah yemini suyunu yiyor hep

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var belki de karaciğerde sorunu var çünkü yem yiyip su içiyorsa ve bu kadar zayıfsa yemden yararlanamıyor demektir elle beslemeniz lazım

mrcn0151

Aktif Üye
Enfeksiyon var belki de karaciğerde sorunu var çünkü yem yiyip su içiyorsa ve bu kadar zayıfsa yemden yararlanamıyor demektir elle beslemeniz lazım
Yarın veterinere gidicem o zaman en iyisi onlarında görüşünü alıyım sizinle paylaşayım, kuruluk olmasından çok korkuyorum ama belirtilerinin %50 si var iştahsızlık olacağı söyleniyor çoğu yerde ama iştahı yerinde

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yarın veterinere gidicem o zaman en iyisi onlarında görüşünü alıyım sizinle paylaşayım, kuruluk olmasından çok korkuyorum ama belirtilerinin %50 si var iştahsızlık olacağı söyleniyor çoğu yerde ama iştahı yerinde
Kuruluk dediğiniz şey hastalığa bağlı zayıflamadır, kuruluk diye bir hastalık yok maalesef ki bir etkenden dolayı bu çocuk yediklerinden yararlanamıyor en doğrusu dışkı analizi yaptırmanız 🙏

mrcn0151

Aktif Üye
Kuruluk dediğiniz şey hastalığa bağlı zayıflamadır, kuruluk diye bir hastalık yok maalesef ki bir etkenden dolayı bu çocuk yediklerinden yararlanamıyor en doğrusu dışkı analizi yaptırmanız 🙏
Veterinere gittiğimde herhangi bir şey dememe gerek var mı onlar analizi falan kendileri yapar mı

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veterinere gittiğimde herhangi bir şey dememe gerek var mı onlar analizi falan kendileri yapar mı
Siz Rahatsızlığını söyleyin. Bazı Hekimler Diski Analizi Yapmak Istemiyor. Siz Analiz de İstiyorum Deyin. Hem Bakteri Hem Parazit Bakılsın.

Mamacita

Paylaşımcı
Yedirebilir Tabi ki 😇🌹 Insulin İğneleri Var Onunla Yerse Eğer Çok Rahat Oluyor. Ben Kızımı Günde 6 Kere Onunla Beslemiştim. Ama Benim Kızım Kırmaz Beni Yerdi. Çoğu Kuş Yemiyor Biliyorum. Sizin Yavrunuzun Yemesi İyi Diye Hatırlıyorum.
Çok şükür yemesi yerinde ama bu dışkıda çıkan sindirilmemiş yem yüzünden a21 mama tavsiye edildi pek çok faydası var galiba çocuklarımıza🙏🏻 göğüs kemiği de hissedilebilir durumda🥲 siz kaç ml vermiştiniz umarım benim kızımda kırmaz beni yer 🙏🏻🙏🏻🌸

Mamacita

Paylaşımcı
Yedirebilir Tabi ki 😇🌹 Insulin İğneleri Var Onunla Yerse Eğer Çok Rahat Oluyor. Ben Kızımı Günde 6 Kere Onunla Beslemiştim. Ama Benim Kızım Kırmaz Beni Yerdi. Çoğu Kuş Yemiyor Biliyorum. Sizin Yavrunuzun Yemesi İyi Diye Hatırlıyorum.
Ezgi hanım kuşum yemiyor malesef başka yolu var mı suyuna veya yeminr toz olarak katılabilir mi 🥹🥹🥲

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok şükür yemesi yerinde ama bu dışkıda çıkan sindirilmemiş yem yüzünden a21 mama tavsiye edildi pek çok faydası var galiba çocuklarımıza🙏🏻 göğüs kemiği de hissedilebilir durumda🥲 siz kaç ml vermiştiniz umarım benim kızımda kırmaz beni yer 🙏🏻🙏🏻🌸
Ben Yem Yemiyor diye Okudum Korkmuştum. Toz Olarak Yerse O Şekilde Verin. Bir Tabakta Verebilirsiniz.

Mamacita

Paylaşımcı
Ben Yem Yemiyor diye Okudum Korkmuştum. Toz Olarak Yerse O Şekilde Verin. Bir Tabakta Verebilirsiniz.
🙏🏻🙏🏻 o şekilde denemedim yeminede serpebilir miyim acaba biraz sma ya burnuna spluk borusuna filan kaçarsa
Tadını sevmedi galiba katıda yapmadım rahat su gibi içsin diyr ama 🥲🥲🥲

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
🙏🏻🙏🏻 o şekilde denemedim yeminede serpebilir miyim acaba biraz sma ya burnuna spluk borusuna filan kaçarsa
Tadını sevmedi galiba katıda yapmadım rahat su gibi içsin diyr ama 🥲🥲🥲
Her Kuş yemiyor Evet. Denemekten Zarar gelmez. Kaçmaz Soluk Borusuna Merak Etmeyin😇😎

Mamacita

Paylaşımcı
Her Kuş yemiyor Evet. Denemekten Zarar gelmez. Kaçmaz Soluk Borusuna Merak Etmeyin😇😎
Benim kızım faydalı şeyleri pek sevmiyor 🥲😋 yemine o zaman biraz serpeyim 🙏🏻🥹
Birde bu a21 mamayı nasıl muhafaza etmeliyim buzdolabı olur mu

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim kızım faydalı şeyleri pek sevmiyor 🥲😋 yemine o zaman biraz serpeyim 🙏🏻🥹
Birde bu a21 mamayı nasıl muhafaza etmeliyim buzdolabı olur mu
Yarım Çay Kaşığı Serpin. Ama Öncelikle Tabakta Yedirmeye Çalışın 😎 Yeminde Fazla Beklemesin. Her Gun Değiştirin. Saklama Koşullarını Burçak Söylemiş 🌹

Mamacita

Paylaşımcı
Yarım Çay Kaşığı Serpin. Ama Öncelikle Tabakta Yedirmeye Çalışın 😎 Yeminde Fazla Beklemesin. Her Gun Değiştirin. Saklama Koşullarını Burçak Söylemiş 🌹
Öyle yaptım pek yeme gitmedi ama şimdi büyük ölçüde sulandırdım süt gibi oldu öyle şırıngayla içiriyorum içiyor yine fayda sağlar değil mi 🥹🥹🙏🏻🌸

Üst Alt