• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kendini kabartıyor ve uyuyor

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Öyle yaptım pek yeme gitmedi ama şimdi büyük ölçüde sulandırdım süt gibi oldu öyle şırıngayla içiriyorum içiyor yine fayda sağlar değil mi 🥹🥹🙏🏻🌸
Fayda Sağlamaz. Mamanin Bir Orani Vardır. Siz Yemine Serpin Daha İyi Olur. 😇

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkürler 2 kere versem 1.5 sabah 1.5 ml akşam uygun olur değil mi bşrde bu d vitamini eczaneden hangisini alabilirim 🙏🏻🌸
Olur Fayda Sağlar. 🌹😎D Vitamini Dişi olduğu İçin Devit 3 Olabilir. Ama Kanatlioil D Vitamini Kuşlar İçin Üretildiği İçin Onu Kullanmanız Daha İyi Olur.

mrcn0151

Aktif Üye
Veterinere götürdüm korkulacak bir şey olmadığını antibiyotik multivitamin ve probiyotğini verdi onlarla devam ediyorum bakalım güncel dışkısı böyle

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veterinere götürdüm korkulacak bir şey olmadığını antibiyotik multivitamin ve probiyotğini verdi onlarla devam ediyorum bakalım güncel dışkısı böyle
Merhaba Herhangi bir Rahatsızlığı Yoksa Antibiyotik Neden Verildi ? Analiz Yapıldı mı Peki.

mrcn0151

Aktif Üye
Merhaba Herhangi bir Rahatsızlığı Yoksa Antibiyotik Neden Verildi ? Analiz Yapıldı mı Peki.
Analiz yapılmadı zor diyip gönderdi multivitamin probiyotik antibiyotik verdi korkulacak bir şey olmadığını kemik yapısının normal olduğunu söyledi rahatsızlığını konu başında yazdım hocam zaten ayrıca verdiği antibiyotik ve multivitamini suyuna karıştırıp her gün antibiyotik bitene kadar vermemi önerdi bi kuşa her gün antibiyotik ve multivitamin vermek doğru mu bilemedim fazla gelmez mi kuşa?

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Analiz yapılmadı zor diyip gönderdi multivitamin probiyotik antibiyotik verdi korkulacak bir şey olmadığını kemik yapısının normal olduğunu söyledi rahatsızlığını konu başında yazdım hocam zaten ayrıca verdiği antibiyotik ve multivitamini suyuna karıştırıp her gün antibiyotik bitene kadar vermemi önerdi bi kuşa her gün antibiyotik ve multivitamin vermek doğru mu bilemedim fazla gelmez mi kuşa?
Veteriner Hekimler Beni Şaşırtmıyor Artık. Rahatsızlığı Olmayan Bir Kuşa Antibiyotik Neden Verilir. Zaten Bağışıklığı Düşük. Analiz Yapılsa Bakteri vs gördü Diyeceğim Onu da Yapmamış. Ben Olsam Nedenini anlamadan Antibiyotik Kullanmam. Multivitamin, Probiyotik Kullanabilirsiniz.

mrcn0151

Aktif Üye
Veteriner Hekimler Beni Şaşırtmıyor Artık. Rahatsızlığı Olmayan Bir Kuşa Antibiyotik Neden Verilir. Zaten Bağışıklığı Düşük. Analiz Yapılsa Bakteri vs gördü Diyeceğim Onu da Yapmamış. Ben Olsam Nedenini anlamadan Antibiyotik Kullanmam. Multivitamin, Probiyotik Kullanabilirsiniz.
hocam bulunduğum bölgede adam akıllı kuş veterineri yok ne yapacağımı şaşırdım artık kuşumu iyileştirmek istiyorum imkanım var ama işe yaramıyor gibi hissediyorum yanlış giden bir şeyler var sanırım bilemiyorum üşüttüğünü söylemişti veteriner

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
hocam bulunduğum bölgede adam akıllı kuş veterineri yok ne yapacağımı şaşırdım artık kuşumu iyileştirmek istiyorum imkanım var ama işe yaramıyor gibi hissediyorum yanlış giden bir şeyler var sanırım bilemiyorum üşüttüğünü söylemişti veteriner
Anladım. Haklisiniz Biz Bile Bulamiyoruz Yeri Geliyor Iyi Bir Kanatli Uzmani. Solunum Yolları Enfeksiyonu İçin Verilmiş Antibiyotik. Kullanın O Halde Kaç Gün Verildi İlacın adını Biliyor musunuz ?

mrcn0151

Aktif Üye
Anladım. Haklisiniz Biz Bile Bulamiyoruz Yeri Geliyor Iyi Bir Kanatli Uzmani. Solunum Yolları Enfeksiyonu İçin Verilmiş Antibiyotik. Kullanın O Halde Kaç Gün Verildi İlacın adını Biliyor musunuz ?
İlacın adını bilmiyorum özel tüpten şırıngaya çekip verdi ama diğer iki vitaminlerin görseli şunlar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
antibiyotik kullanilması gerekiyor , adını öğrenirseniz daha iyi olur. başka ilaçlar da gerekebilir
Yukarıda zaten antibiyotik kullanıldığı söylenmiş, bu gördüğüm ikinci konu her yere antibiyotik yazıyorsunuz amacınız ne? Belki mantar var?? Uyarıyorum sizi konuları doğru düzgün okumadan yorum yapmayın.

Üst Alt