Bu minik kız düzeldi
Oy ben kurban olurum ya. Keşke hiç hasta olmasalar. Böyle gerçekten insanın içi acıyor. Benim kuşum da inşallah düzelecek. Sayenizde umutluyum 🤍Bu minik kız düzeldi
Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi.. OnlarOy ben kurban olurum ya. Keşke hiç hasta olmasalar. Böyle gerçekten insanın içi acıyor. Benim kuşum da inşallah düzelecek. Sayenizde umutluyum 🤍
Çok doğru söylüyorsunuz. İnşallah düzelir. Teşekkür ederim.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi.. Onlar
Rabbimin SESSİZ KULLARI
ŞİFA Rabbim den
Düzelir Allahın izniyle
Rica ederim hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz, takviyelerini temin edin, yulafı hemen alın lütfen, yem versele laga olsun mümkünse daha sağlıklı, istediğiniz zaman yazabilirsinizÇok doğru söylüyorsunuz. İnşallah düzelir. Teşekkür ederim.
Tamamdır hemen sipariş oluşturuyorum. İyi ki varsınız Hayırlı geceler size deRica ederim hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz, takviyelerini temin edin, yulafı hemen alın lütfen, yem versele laga olsun mümkünse daha sağlıklı, istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Hayat paylaşınca çok güzel minik dostlarımız için hayırlı geceler
Sizden biotin verin mümkünseAnasının kuzusu
Hocam burdan sordum iki üç defa geçen ay ama kimse bahsetmedi biyotin de almam gerektiğinden. Yoksa onu da eklerdim siparişe zaten beraberinde başka ürünler de aldım. Bt amin forte almıştım mamaistten onu kullanıyorum. Şu an için alacağım başka bir şey yok ama gerektiğinde ilk siparişime ekleyeyim o zaman malum kargo ücretleri üründen pahalı.Sizden biotin verin mümkünse
Merhaba malesef mamaist.com da biotin yok🥹İnternet üzerinden Hobi marka biotin bulabilirsiniz @Şehmus BAKIR hocamızda listeye biotin ekler umuyorumHocam burdan sordum iki üç defa geçen ay ama kimse bahsetmedi biyotin de almam gerektiğinden. Yoksa onu da eklerdim siparişe zaten beraberinde başka ürünler de aldım. Bt amin forte almıştım mamaistten onu kullanıyorum. Şu an için alacağım başka bir şey yok ama gerektiğinde ilk siparişime ekleyeyim o zaman malum kargo ücretleri üründen pahalı.
Çok teşekkürler hocam)Merhaba malesef mamaist.com da biotin yok🥹İnternet üzerinden Hobi marka biotin bulabilirsiniz @Şehmus BAKIR hocamızda listeye biotin ekler umuyorum
@Şehmus BAKIR hocam mink dostlarımız için gerekli ve önemli bir takviye Biotin, güvenilir yerden almak isteriz
Yaaa öyle mi gördüm şimdi benziyorlar evet çok tatlı maşallah. Tüyü kadar ömrü olsun şifalar diliyorum kuşunuza daKuşunuz benim kuşuma çook benziyor. Görünce öpüp koklayasım geldi. Şimdi aynı renk olan kuşlar zaten benzer diyecekler ama hayır kuş anaları bilir... Duruş, bakış, tüy... Tamamen benim kız Benim kuşumun da tüy sorunu var bu arada. Umarım bütün minik kuşların hastalığı geçer
Tekrardan merhabalar ben sizden sonra hemen önerdiğiniz yerden siparişleri verdim kullanmaya da başladım her güne uyum sağlıyorum. BtAmin forte 8 damla ve 8 saat sonra taze su şeklinde kullanıyorum. Peki ya Gervit-w kaç damla kullanacağım? Bir de zeolit tozunu da aldım onu nasıl kullanacağım acaba yardımcı olabilir misiniz?Entrobac : probiyotik bağışıklığı güçlendirir haftada 1 gün yarım suluğa mercimek tanesi kadar 8 saat sonra taze su
BtAmin forte : tüğ yapısını destekler haftada 2 gün düzeldikçe zaman aralığı uzayacak
Gervit-w : multivitamin sağlığı için vitamin desteği yapar
Zeolit tozu : sindirim, kursak, bağırsak bakterilerini yok eder
Size gereken
Entrobac
BtAmin forte
Gervit-w
Zeolit tozu
Yulaf(petshop dan alınabilir)
Yem:versele laga
Merhaba iyi akşamlarTekrardan merhabalar ben sizden sonra hemen önerdiğiniz yerden siparişleri verdim kullanmaya da başladım her güne uyum sağlıyorum. BtAmin forte 8 damla ve 8 saat sonra taze su şeklinde kullanıyorum. Peki ya Gervit-w kaç damla kullanacağım? Bir de zeolit tozunu da aldım onu nasıl kullanacağım acaba yardımcı olabilir misiniz?
Elbesleme maması ayrı bir mama mı onu da satın almam mı gerekiyor. Birde soğuyunca vereceğim değil miMerhaba iyi akşamlar
Gervit-w : 5 damla yarım suluğa aynı şekilde 8 saat max sulukta kalacak, temiz su ile değişecek
Zeolit tozu : elbesleme maması ile kursaktan besleme yapacaksanız, 2 çay kaşığı mama ile mercimek tanesi kadar Zeolit tozunu karıştırın sıcak su ile karıştırın akışkan olsun puding gibi. Ve aparat ile kursaktan besleme yapın
Yok kursaktan değil diyorsanız: yumurtaya, ek sebze ve meyveye serpebilirsiniz, yine mercimek tanesi kadar, 10 gün günde 1 defa
El besleme maması evet ayrı. Versele Laganın nutribird serisinden kuşunuza uygun olanı bulup edinebilirsiniz tavsiye ederim(sanırım mamaist.com’da da elle besleme maması vardı).Mamanın sıcaklığı 39-43 derece arası olmalı ve bu sıcaklıkta kuşa yedirilmeli. Daha sıcak olursa mama kursağını yakabilir, daha soğuk olursa sindirim problemleri yaşanabilir. Sıcaklığı doğru ayarlamak kursak mantarından da korunmak için önemli. Bu dediğim sıcaklığı termometre yoksa anlayabilmeniz için şu şekilde tarif edeyim, suya elinizi soktuğunuzda bariz şekilde sıcak olduğunu anlıyorsanız fakat eliniz yanmıyorsa, ağrımıyorsa doğru sıcaklığa gelmiş demektir. Bir ölçek mamaya 2-2.5 ölçek su koyarak seri şekilde karıştırıp sos/mama kıvamına gelince şırıngayla kuşunuza besleyebilirsiniz.Elbesleme maması ayrı bir mama mı onu da satın almam mı gerekiyor. Birde soğuyunca vereceğim değil mi
Anladım çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme ve öneriniz için bakacağım inşallah.El besleme maması evet ayrı. Versele Laganın nutribird serisinden kuşunuza uygun olanı bulup edinebilirsiniz tavsiye ederim(sanırım mamaist.com’da da elle besleme maması vardı).Mamanın sıcaklığı 39-43 derece arası olmalı ve bu sıcaklıkta kuşa yedirilmeli. Daha sıcak olursa mama kursağını yakabilir, daha soğuk olursa sindirim problemleri yaşanabilir. Sıcaklığı doğru ayarlamak kursak mantarından da korunmak için önemli. Bu dediğim sıcaklığı termometre yoksa anlayabilmeniz için şu şekilde tarif edeyim, suya elinizi soktuğunuzda bariz şekilde sıcak olduğunu anlıyorsanız fakat eliniz yanmıyorsa, ağrımıyorsa doğru sıcaklığa gelmiş demektir. Bir ölçek mamaya 2-2.5 ölçek su koyarak seri şekilde karıştırıp sos/mama kıvamına gelince şırıngayla kuşunuza besleyebilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim öneriniz için.Versele laga elle besleme mamasının içinde şeker var diyorlar mamaist elle besleme maması alsanız çok daha iyi olur.