• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kusum İyileşmiyor

nilinkinn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
buru deliğinde lozyon
Hastalık Belirti Tarihi
10 Haz 2026
Kullanılan İlaç
Trosyd , Rif ampul , Dr Animal
bir hafta troysd kullandım ve bir haftadır da rif ampul kullanıyorum düzenli bir şekilde burnunda kanama olmadı son zamanlarda ama o delik de asla iyileşmiyor nefes alısında biraz zorlanma var ama onun dışında dışkı iştah vs bir sorunu yok şükür keyfi yerinde nasıl iyileştiricem artıı bilmiyorum (üzerindeki turunculuklar rif ampulden kaynaklı 🥹)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bir hafta troysd kullandım ve bir haftadır da rif ampul kullanıyorum düzenli bir şekilde burnunda kanama olmadı son zamanlarda ama o delik de asla iyileşmiyor nefes alısında biraz zorlanma var ama onun dışında dışkı iştah vs bir sorunu yok şükür keyfi yerinde nasıl iyileştiricem artıı bilmiyorum (üzerindeki turunculuklar rif ampulden kaynaklı 🥹)
Merhaba maşallah enfeksiyon gözükmüyor
Cere iyileşmesi uzun sürer Rifi kulak pamuğu ile sürün hafif bastırın içeri gitsin
Cere keratin dokudur, içinde kılcal damarlar vardır, enfeksiyon olmasın zamana bırakın yavaş yavaş doku lezyonunu düzelecektir

nilinkinn

Yeni Üye
Merhaba maşallah enfeksiyon gözükmüyor
Cere iyileşmesi uzun sürer Rifi kulak pamuğu ile sürün hafif bastırın içeri gitsin
Cere keratin dokudur, içinde kılcal damarlar vardır, enfeksiyon olmasın zamana bırakın yavaş yavaş doku lezyonunu düzelecektir
ay cevabınız içimi çok rahatlattı çok teşekkür ederim 🥹💗

Üst Alt