• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum ishaldi videoları yükledi bakar mısınız ?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tekrar merhaba Demet abla🙈 kuşum videodaki yılbaşı topuyla oynamayi seviyor ama kendini gördüğü için sanırım topu kuş saniyor ve videodaki gibi hareketler yapıyor.Oyuncağını almalı mıyim ona zararı olur mu

.https://streamable.com/kcbvp8
Topa kur yapıyor herhangi bir sorun yok😅

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tekrar merhaba Demet abla🙈 kuşum videodaki yılbaşı topuyla oynamayi seviyor ama kendini gördüğü için sanırım topu kuş saniyor ve videodaki gibi hareketler yapıyor.Oyuncağını almalı mıyim ona zararı olur mu

.https://streamable.com/kcbvp8
Fiko açıklamış bencede sıkıntı olmaz, 🐦🐦🐦😉

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim 🙏peki konuşmasını engel olur mu konuşturmaya çalışıyorum ama ilgisini çekemiyorum bir türlü
Sadece seninle ilgilenip konuşturmak istiyorsan oyuncak olmasa iyi olur, ama bazen bizler mutlu olmak için minik can dostlarımızı üzüyoruz😊

zynpp.

Paylaşımcı
Sadece seninle ilgilenip konuşturmak istiyorsan oyuncak olmasa iyi olur, ama bazen bizler mutlu olmak için minik can dostlarımızı üzüyoruz😊
Ben oyuncak işini biraz abartmış olabilirim.🙈bir oyuncaği var böyle yumurtadan civciv çıkıyor gibi onu görünce alıp atıyor gagalıyor yılbaşı topuna cıvıl cıvıl ötüyor.Salıncagin birinden inip diğerine biniyor seke seke ziplayısini görmeniz lazım.Dayanamayip bir sürü yılbaşı topu aldım şimdi her yerde yılbaşı topu var 🙈🤭sonra dedim acaba zararı olur mu kendini görüyor bunalıma falan girer mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben oyuncak işini biraz abartmış olabilirim.🙈bir oyuncaği var böyle yumurtadan civciv çıkıyor gibi onu görünce alıp atıyor gagalıyor yılbaşı topuna cıvıl cıvıl ötüyor.Salıncagin birinden inip diğerine biniyor seke seke ziplayısini görmeniz lazım.Dayanamayip bir sürü yılbaşı topu aldım şimdi her yerde yılbaşı topu var 🙈🤭sonra dedim acaba zararı olur mu kendini görüyor bunalıma falan girer mi
Yok bunalmaz hatta minik yürüyen yılbaşı oyuncağı olur içlerinde 🥰😊

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim 🙏peki konuşmasını engel olur mu konuşturmaya çalışıyorum ama ilgisini çekemiyorum bir türlü
Konuşmasına engel olmaz biraz da ilgi ve karakter meselesi yani örneğin Fiko nun sürüyle oyuncağı var oynar ama çabuk sıkılır bütün ilgisi bizim üzerimizde yani sabırla ilgi göstermeye devam edin gerisi kendiliğinden geliyor.

zynpp.

Paylaşımcı
Konuşmasına engel olmaz biraz da ilgi ve karakter meselesi yani örneğin Fiko nun sürüyle oyuncağı var oynar ama çabuk sıkılır bütün ilgisi bizim üzerimizde yani sabırla ilgi göstermeye devam edin gerisi kendiliğinden geliyor.
Oyuncaklarını aliyorum beraber oynuyoruz 🤣arada parmaklarımı ve kulaklarımı kemiriyor ama hep sevgiden ya biliyorum ben 🤣🤣🙈

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yumurta kabuklarını versem olur mu yumurta beyazını ve sarısıni küçük küçük kesip koydum bekliyorum yesin diye ama korkup dokunmuyor bile 🤦birde vitaminle beraber yese bir şey olur mu
Yumurta kabuğunu zardan ayır ve fırında 5 dk kurut kabukları👍birşey olmaz ama yemez

zynpp.

Paylaşımcı
Calsiyum ihtiyacı yok demek ki, yumurtayı yer ara ara verin alışır😊👍
1saat durdu dokunmadı bile baktım yemiyor fazlada durması iyi olmaz diye kaldırdım.Başka şekilde alıstirmaya calisicam tadına baksa bir yiyecekte bakmıyor korkuyor o zmanda ben vermiycem ama görür o 🤣

Üst Alt