• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum ishal.

nuroztkn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal
merhabalar muhabbet kuşum ishal oldu elimde vitaform var kullanmalı mıyım başka damla mı almalıyım?

Bahar Y.

Müdavim
Dışkı fotoğrafı eklerseniz güzel olur, patates haşlayıp verdiniz mi

Semihzz123

Tutkulu
sürekli uyku hali havalar çok sıcak ondandır diye düşünmüştümm çüünkü soğuk yemedi farklı birşey vermedim suyunu hergün değiştiriyorum
Strese girmiştir diye düşünüyorum darı koyun Sevdikleri bir yem çesididir,yem yemesi gerek ayrıca su da içmesi gerekir kuşunuzun.

Semihzz123

Tutkulu
ama bi haftadır iyiydi bugün bir anda oldu. Su içmediği için ben damla damla veriyorum
Strese girmesinin farklı nedenleri olabilir dışkıdan pek anlamam anlayan ustalar yardımcı olacaktır siz şimdilik kuşa yem yedirmeye ve su içirmeye çalışın yemezse ilerde daha kötü sonuçlar olabilir.

nuroztkn

Yeni Üye
Elle besliyor musunuz kuşu anladığım kadarıyla yem kiramiyor daha elle beslemek gerekiyor dal darı ve aspurda verin kendisi öğrensin kırmayı
yemediği için kendim veriyorum tek tek yemi. Yem kırmayı öğrendi fakat bu ishal yüzünden direk yemeyi içmeyi kesti. 9 bucukta açıyor veterinerler o zaman götürmeyi düşünüyorum

Aysee

Yeni Üye
Banda yardımcı olabilir ısınız benımmkusum kactı ıkıgun dısarda durdu sonra bulduk ama geldıgımden berı durgun otmuyo konusmuyo 4gundurde ısal dal darıdan baska bısey yemıyo avı ast dıye bınılac aldım soguk algınlıgı ıcın ama faydası yok vıtamın verıyorum pırınc hasladım onu verdim ama pek faydası yok ne yapmam lazım kutfennyardım

Bahar Y.

Müdavim
Banda yardımcı olabilir ısınız benımmkusum kactı ıkıgun dısarda durdu sonra bulduk ama geldıgımden berı durgun otmuyo konusmuyo 4gundurde ısal dal darıdan baska bısey yemıyo avı ast dıye bınılac aldım soguk algınlıgı ıcın ama faydası yok vıtamın verıyorum pırınc hasladım onu verdim ama pek faydası yok ne yapmam lazım kutfennyardım
Yeni konu açarsanız fikirler gelecektir :)

Soner

Aktif Üye
Öncelikle gecmis olsun kuşun kafes tabanında bu şekilde durması hastalığın ilerlemiş olmasının göstergesi acilen müdahale edilmeli imkan varsa veteriner hekimin görmesinde fayda var tabi suan yeme icme yoksa mutlaka elle besleme yapın gecmis olsun tekrardan

Üst Alt