• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum ishal mi

samet6635

Yeni Üye
neden böyle olmuş kakasının etrafı sıvı sıvı WhatsApp Image 2024-10-22 at 12.30.16.jpegWhatsApp Image 2024-10-22 at 12.30.15 (1).jpegWhatsApp Image 2024-10-22 at 12.30.15.jpeg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekler misiniz👍 çok su tüketiyor mu? Birde verdiğiniz takviyeleri görebilir miyiz

mahmutacetinn

Aktif Üye
Video ekler misiniz👍 çok su tüketiyor mu? Birde verdiğiniz takviyeleri görebilir miyiz
Hocam merhaba. Nasılsınız iyisinizdir umarım. Benim oğlumunda durumu aynı tek fark sıvısı daha fazla arkadaşın yüklediği fotoğraftakilerden. Dışkı fotoğrafı çekemedim ama fotoğraftaki durumla birebir aynı diyebilirim. 2 haftaya yakın oldu hala düzelmedi. Ama şöyle birşey var hala çok hareketli, uçması, ötmesi, kafesin içinde ve dışında ki hareketliliği gayet güzel canlı ve yem yemesi, suyunu içmesi vs çok iyi durumda. Hatta sürekli dişiye kur yapmaya devam ediyor 2 yıldır yaptığı gibi 😁

Tüy dönemindenmidir yoksa hava değişimindenmidir anlamadım. İlk defa böyle oldu. İçtiği su bile özel yani marketten her zaman aldığım hazır su.

Sizden aldığım probiyotiği, multivitamini ve b vitaminini kullandım hatta sedochol bile kullandım bir kaç gün ama düzelmedi, çaresiz kaldım. Ne önerirsiniz ?