Dun deprem oldugu icin kusumuda disaru cikarttim bugun baktigimda ise çok hareket etmediğini gördüm diaariya cikarirkende kafesin üstünu kalın bir hırka ile örttüm hasta olma olasılığı var mıdır.
Ani ısı değişikliği ve stres sebebi ile bu gibi durumlar gözlemlenebilir. Evlerimiz sıcaktı fakat dışarısı ne yazık ki serin ve esintiliydi. Mamaist.com üzerinden Entrobac probiyotik başta olmak üzere gerekli takviyeleri alıp önlem almanızda fayda var. Dışkıda bir problem göremedim.
Takviyeleri temin edin ve düzenli kullanın dışarıya çıkarttıktan sonra durgunlaştı ise ortam ve ani sesler hafif stres yaratmış olabilir hava durumu nasıldı bilmiyorum ama siz yine de önlem amaçlı kekik çayı yapıp ikram edin.
KEKİK 📍Antioksidan deposudur. 📍 Antibakteriyel ve antimikrobiyaldir, mikroplara mantara karşı direnç özelliği taşır. 📍Antiviral özelliği sebebiyle bazı enfeksiyonlara karşı fayda sağlar. 📍Vücuda direnç kazandırarak bağışıklık sistemine katkıda bulunur. 📍Eklem ve kas ağrılarını hafifletir...
Yaziyi okudum fakar Obez kuşlar için yemekten 1 saat önce,kilosu ideal olan kuşlar için yemekten 1 saat sonra verebilirsiniz demis nasil verecegim kus yemek yedikten sonra yemligi cikarip mi verecegim
Yaziyi okudum fakar Obez kuşlar için yemekten 1 saat önce,kilosu ideal olan kuşlar için yemekten 1 saat sonra verebilirsiniz demis nasil verecegim kus yemek yedikten sonra yemligi cikarip mi verecegim
Yemliği neden çıkarma gereği duyduğunuzu anlamadım, kekik çayını yapıp suluğa yarı su yarı çay oranında vermelisiniz, 4-5 saat dursun sonra taze su ile değiştirin.
Dun kekik cayini verdim saat 21.00 gibi aldim suluktaki suyu degistirdim enerjisi yerine gelmis gibi ama arada bir hapsiriyormus gibi sesler cikariyor normal mi