• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum hastamı

Omert

Yeni Üye
Dun deprem oldugu icin kusumuda disaru cikarttim bugun baktigimda ise çok hareket etmediğini gördüm diaariya cikarirkende kafesin üstünu kalın bir hırka ile örttüm hasta olma olasılığı var mıdır.

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Olabilir bir dıskı resmi ve Streamble. Com üzerinden video

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Elınızde hangi vitaminler var

Omert

Yeni Üye
Kusu alali yaklasik 1 ay oldu vitamin alamadik

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Ani ısı değişikliği ve stres sebebi ile bu gibi durumlar gözlemlenebilir. Evlerimiz sıcaktı fakat dışarısı ne yazık ki serin ve esintiliydi. Mamaist.com üzerinden Entrobac probiyotik başta olmak üzere gerekli takviyeleri alıp önlem almanızda fayda var. Dışkıda bir problem göremedim.

Omert

Yeni Üye
Baska bir sey yapmam gerrkir mi

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Takviyeleri temin edin ve düzenli kullanın dışarıya çıkarttıktan sonra durgunlaştı ise ortam ve ani sesler hafif stres yaratmış olabilir hava durumu nasıldı bilmiyorum ama siz yine de önlem amaçlı kekik çayı yapıp ikram edin.

Omert

Yeni Üye
Yaziyi okudum fakar Obez kuşlar için yemekten 1 saat önce,kilosu ideal olan kuşlar için yemekten 1 saat sonra verebilirsiniz demis nasil verecegim kus yemek yedikten sonra yemligi cikarip mi verecegim

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yaziyi okudum fakar Obez kuşlar için yemekten 1 saat önce,kilosu ideal olan kuşlar için yemekten 1 saat sonra verebilirsiniz demis nasil verecegim kus yemek yedikten sonra yemligi cikarip mi verecegim
Suyuna koyuyorsunuz kekik cayını

mortsvivants

Eski Forumcu
Yemliği neden çıkarma gereği duyduğunuzu anlamadım, kekik çayını yapıp suluğa yarı su yarı çay oranında vermelisiniz, 4-5 saat dursun sonra taze su ile değiştirin.

Omert

Yeni Üye
Yemligi cikarmadim kilosu ideal kuslar icin yemekten 1 saat once verebilirsiniz demis o yuzden sordum