Merhaba muhabbet kuşum da görülen belirtiler kuyruk aşağı yukarı inme, kanat titreme, isal,hızlı nefes alıp veriyor, az yem yemeye başladı, enerjisi çok iyi, bazen hapşuruyor,
Merhaba muhabbet kuşum da görülen belirtiler kuyruk aşağı yukarı inme, kanat titreme, isal,hızlı nefes alıp veriyor, az yem yemeye başladı, enerjisi çok iyi, bazen hapşuruyor,
Hoşgeldiniz nefes alırken ses çıkıyor mu? kuşun kuyruğundaki sekmeyi de görecek şekilde bi video çekip buraya yükleyin. streamable.com kullanabilirsiniz video yüklemek için.
teşekkürler aslında benim kuşum pek iştahsız sayılmaz her şeyi yemek istiyor fakat yemi az yiyor ben ne yersem oda elime saldırıyor ama ben bazılarını vermiyorum zararlı diye marul, elma ve cevizi yediriyorum
Siz kuşunuzun güncel dışkısını ve videosunu atın, bakalım eğer bir sıkıntısı varsa erken teşhis etmiş oluruz daha da ağırlaşmasının önüne geçeriz böylece
Saygı değer Kafeskuslari.com üyeleri, uzun zamandır, aramıza yeni katılan üyelerimizin ve hatta bazı eski üyelerimizin konulara nasıl video ekleneceğine dair bilgisinin olmadığını fark ettik. Bu yüzden size ayrı bir konu açıp bunun hakkında bir bilgilendirme yazısı hazırlamaya karar verdik...
Kuyruk sallanması varsa solunum problemi gibi, kekik çayı ve spreyi tarifimiz var forumda, onları uygulayın. Probiyotik entrobac ve multivitamin gervit-w elinizde yoksa temin edin