• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta

Kadiray21

Yeni Üye
Kuşum hasta kızgınlık donemindeydi yaklaşık 7 tane yumurta yaptı bende bugün kendisine bir eş aldım ve sürekli yaptığı yumurtayı çıkarıyordum bu defa 2 gün üstünde oturdu ondan sonra çıkardım şuan cok halsiz ucamiyor birsey yemiyor sürekli yatiyor gün boyu kabarıktı tuyleri vitamin ağzına şırıngayla verdim yemekte yemiyor çok üzülüyorum bi çare soyleyin lutfen

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşun fotosunu atar mısınız? Hangi vitamini kullanıyorsunuz?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşum hasta kızgınlık donemindeydi yaklaşık 7 tane yumurta yaptı bende bugün kendisine bir eş aldım ve sürekli yaptığı yumurtayı çıkarıyordum bu defa 2 gün üstünde oturdu ondan sonra çıkardım şuan cok halsiz ucamiyor birsey yemiyor sürekli yatiyor gün boyu kabarıktı tuyleri vitamin ağzına şırıngayla verdim yemekte yemiyor çok üzülüyorum bi çare soyleyin lutfen
Kuşun popo kısmını atar mısın

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bana yüksek ihtimalle kuş aşırı yumurtlamaktan ya kalsiyum eksikliği yaşıyor yada yumurta sıkıştı hayvanda halsizlik yaşıyor

Kadiray21

Yeni Üye
Bana yüksek ihtimalle kuş aşırı yumurtlamaktan ya kalsiyum eksikliği yaşıyor yada yumurta sıkıştı hayvanda halsizlik yaşıyor
kafesinden çıkmıyor sürekli uyuyor normalde cok hemen gelir çıkar simdi cikmiyor mecburen boyle cekebildim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Poposunda bir şişlik varmı kuşunuzun ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kursak kontrolü yapın mutlaka kursagi doldurmaniz gerekiyor

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Elle besleme maması ve aparatı temin etmelisiniz şırınga yöntemi işe yarar mamayı siringadan cekmeniz lazım o şekilde

Üst Alt