Merhaba, bir muhabbet kuşum bu yıldan itibaren 3 kez yem yemeyi kesti ve mamaist yoğun bakım mama+zeolitli mama ile besledim 1 haftada hemen iştahı geldi fakat şuan son 1 haftadır yine halsiz yemeyi kesti gibi görünüyor yediğini görüyorum ama kursak boşluğunu henüz anlayamadım boş halı dolu hali kaç gram bilmiyorum dolu mideye besleme yapsam mı onu da kararsızım durduk yere rahatsız etmeyeyim diye, iki gün 40 çıktı dün birkez 38 çıktı şuan 39 çıkıyor 4 gramlık boşluğu anlamaya çalışıyorum acaba 39 orta mı boş mu bilmiyorum ama acaba farklı bir derdi mi var hastalığı mı var çözemedim kursağı şiş durmuyor kusma yok sadece halsiz ve genellikle uyukluyor gizliden hasta olma ihtimali var mıdır sizce ? Acaba bağışıklığı düşük de hasta olmaya yatkın mi yoksa vitamin eksikliği mi vardır ayrıca kuyruğu 3. aydan itibaren böyle belkide daha eski, alt kuyruğu çıkmıyor , yer yer iyileşmiş olduğu zamanlarda derin nefesler alarak kafesinin demirini ısırıyor birkeresinde sadece 3 tane ardı ardına kanlı dışkı yapmıştı ve sanıyorum ki yumurta sıkışmasından sonra oldu bunlar , rahim yada sindirim sistemi sorunu var gibi

Son düzenleme: