• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşum hasta

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rahatsızlığı yüzünden mıdır bilmiyorum ama kuş yem yemiyor eşinin beslemesi olmasa ve taze verdiğim yumurtaları yemezse çok sıkıntıya girerim çünkü bizim beslediğimizi anında kursaktaki diğer besinlerle birlikte çıkarıyor daha kötü hale geliyor az biraz kabarık ve halsiz gün içinde , ağzını kenarından beslemeye çalışınca da kusuyor aynı şekilde yani kendi istemedikce hicbirsey yemiyor ama şuan durumu çok kötü değil entrobac da veriyorum 3. Günü devam mı ettiteyim yoksa bırakayım mı
Devam ettirin, iştahına bakın eğer olmazsa triflucan başlayın mutlaka

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Devam ettirin, iştahına bakın eğer olmazsa triflucan başlayın mutlaka
İştahı bugün şaşırtıcı şekilde iyi umarım hep böyle devam eder öğlen 40 gram çıkmış keyfi de yerinde ancak dışkısı sanırım biraz beyaz renk gibi , enfeksiyon olmadığına hemfikiriz değil mi efendim? Eğer mantar ise yarın sabah hemen triflucan alırım veririm bugün mikostatin verelim mi kalsın mi öyleyse

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İştahı bugün şaşırtıcı şekilde iyi umarım hep böyle devam eder öğlen 40 gram çıkmış keyfi de yerinde ancak dışkısı sanırım biraz beyaz renk gibi , enfeksiyon olmadığına hemfikiriz değil mi efendim? Eğer mantar ise yarın sabah hemen triflucan alırım veririm bugün mikostatin verelim mi kalsın mi öyleyse
Başladınız mı triflucana

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Başladınız mı triflucana
Yalan olmasın başlamadım mikostatin ile devam ettim hocam ayrıca karaciğeri yorulmasın diye entrobacı dün verdim bugünde gervit vererek sonlandırdım 4 gün entrobac 1 gün gervit vermiş oldum 2-3 gün sadece su vereceğim ayrıca bugün ilacın 4. Günü işimden dolayı ve kuşun durumunun ağır olmaması nedeniyle günde bir kez bir damla verdim 3 gün daha verip bitireceğim ilk 3 gün azalarak her seferinde azar azar kustu ilaçtan sonra ancak bugün neyseki ilaçtan sonra kusmadı da bu muhtemelen iyileşme göstergesi diye düşünüyorum veya en kötü ihtimalle ilaca alışmış olmasındandır herhalde, kuşun durumu Çarşamba gününden bu yana iyi iştahı da yemesi de sadece bazen demiri ısırıyor daha öncede yapıyordu sık sık her gün yaptığı bir hareket bir yeri ağrıyor gibi, o esnada kanadını çok az açıp kapatıyor da ayrıca biraz da derin nefes alıyor gibi oluyor