• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hasta

Yasmin01

Yeni Üye
Merhabalar evime yeni sevda papağanı aldım 2 aylık nefes alıp verirken gripmiş gibi hırıltı sesi geliyor korkuyorum ilermesinden suyuna vitamin damlattım kalorifer yanına koydum kafesin içinde oldukça yaramaz hırıltısı geçmesi için ne yapabiliriz acil lütfen

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar evime yeni sevda papağanı aldım 2 aylık nefes alıp verirken gripmiş gibi hırıltı sesi geliyor korkuyorum ilermesinden suyuna vitamin damlattım kalorifer yanına koydum kafesin içinde oldukça yaramaz hırıltısı geçmesi için ne yapabiliriz acil lütfen
Geçmiş olsun , üşütmüs olabilir , eğer şehrinizde kanatlı uzmanı var ise onların görmesi daha iyi olacaktır , nerede ikamet ediyorsunuz ? Şuanlık elinizde respiratory turbo nefes açıcı bulunuyor is e yarım suluga (50ml) 3 damla damlatarak 8 saat boyunca kalabilir ardından sade temiz su ile tazelenmeli , ve 100ml sprey şişesine 10 damla damla damlatarak ortamına spreyleme yapabilirsiniz, veya kekik çayı yapabilirsiniz 200ml sıcak suya 1 tatlı kaşığı kekik biraz ılık olana kadar bekledikten sonra sulugun yarısına kekik çayı yarısına normal su ilave ederek 2 saat kalabilir, ve kalanını da sprey şişesine doldurarak cere (burun) kısmına sprey yapabilirsiniz ılık halde sorun olmaz :)

Yasmin01

Yeni Üye
Adana’da oturuyorum nefes açıcıyı nerede bulabilirim
Keki çayının bir zararı varmıdır

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Adana’da oturuyorum nefes açıcıyı nerede bulabilirim
Keki çayının bir zararı varmıdır
Hayır, ılık veya soğuk halde zararı olmaz , 2 saat suyunda kalabilir yarısı kekik çayı olacak şekilde ,diğer yarısı da normal su olsun , spreyin de zararı olmaz , respiratory turbo takviyesini İnternet üzerinden veya sitemizin sponsoru olan mamaist.com öneriyorum bizler de oradan alıyoruz, ek olarak gervit multivitamin, entrobac probiyotik, bt amin Forte takviyesi de öneririm her biri çok önemli ve petshoplarda bulunmayan takviyelerdir , Adana'da yanlış hatırlamıyorsam kanatlı uzmanı bir yer vardı bulabilirsem yazacağım:)

rilish26

Müdavim
Durumun daha iyi anlaşılması için streamable dan video atabilirsiniz ve birikmiş dışkı resmi ve ballı krakeri kafesten almanızı önerebilirim sağlıklı değil. Mustafa Beyin söylediklerini uygulayabilirsiniz.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden yükleyip linkini kopyalayıp buraya atın lütfen