• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hasta oldu

tolga

Aktif Üye
Tolga bey, bir önce attığınız dışkılar da iyi değildi aslında ama keyifleri iyi, cıvık cıvıllar dediğiniz için zamana bırakmıştım. Şimdi deprem bölgesinde olduğunuz ve kanatlı veterinerine ulaşamadığınız için biz tedaviyi deneyeceğiz. Ama yine de uyarmak istiyorum veterinerlerin röntgen, tahlille tespit ettikleri hastalıkları biz resimlerden ipucu alarak belirliyoruz ve sizin durumunuzda başka şansımız olmadığı için müdahale ediyoruz.
Dışkı görünümü salmonellaya benziyor bu arada.
İnternetten bölünmüş care4birds salmostop temin edelim. Virkon s de mutlaka alalım. Ayrıca tüm malzemelerin de yeni yedekleri olsun elinizde. Suluk, yemlik, tünekler. Entrobac, gerwit elinizde vardı diye hatırlıyorum.
Bana bir daha baytril tedavisinin hangi gün bittiğini, sonraki kaç gün boyunca ne kullandığınızı özetler misiniz?
1 haftalık baytril sonra sizin dediğiniz gibi 5 gün probiyotik, sonra sade su, sonra multivitamin şu an dışkısı böyle salmonella olsa çoktan ölmez miydi birde eşine bulaşmaz mıydı? Benim anlamadığım kuşun hareketli olması yem su tüketiminin normal olması

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
1 haftalık baytril sonra sizin dediğiniz gibi 5 gün probiyotik, sonra sade su, sonra multivitamin şu an dışkısı böyle salmonella olsa çoktan ölmez miydi birde eşine bulaşmaz mıydı? Benim anlamadığım kuşun hareketli olması yem su tüketiminin normal olması
Sindirim sistemi çalışmıyor. Zeolit tozu edinip 1 hafta boyunca kursaktan elle besleme yapılması lazım. Elle besleme maması, 3 no elle besleme ucu ve zeolit tozu alalım. Mamaistten hepsini temin edebilirsiniz. Bir de sizin yerinizde olsam entrobac da alırdım. Sizin entrobac ın çalışmadığını düşünüyorum. Tarihi geçik üründen bölünmüş olabilir. İyi durumdaysa bile fazla ürünün de zararı olmaz. Nasılsa devamlı kullanacaksınız. Ama yeni entrobac olsa elinizde daha iyi olur. En azından şüphelerden birini elerdik

tolga

Aktif Üye
Sindirim sistemi çalışmıyor. Zeolit tozu edinip 1 hafta boyunca kursaktan elle besleme yapılması lazım. Elle besleme maması, 3 no elle besleme ucu ve zeolit tozu alalım. Mamaistten hepsini temin edebilirsiniz. Bir de sizin yerinizde olsam entrobac da alırdım. Sizin entrobac ın çalışmadığını düşünüyorum. Tarihi geçik üründen bölünmüş olabilir. İyi durumdaysa bile fazla ürünün de zararı olmaz. Nasılsa devamlı kullanacaksınız. Ama yeni entrobac olsa elinizde daha iyi olur. En azından şüphelerden birini elerdik
Tamam hocam sipariş ederim o zaman elime ulaşınca size bildirir kullanmaya başlarım.

Üst Alt