1 haftalık baytril sonra sizin dediğiniz gibi 5 gün probiyotik, sonra sade su, sonra multivitamin şu an dışkısı böyle salmonella olsa çoktan ölmez miydi birde eşine bulaşmaz mıydı? Benim anlamadığım kuşun hareketli olması yem su tüketiminin normal olmasıTolga bey, bir önce attığınız dışkılar da iyi değildi aslında ama keyifleri iyi, cıvık cıvıllar dediğiniz için zamana bırakmıştım. Şimdi deprem bölgesinde olduğunuz ve kanatlı veterinerine ulaşamadığınız için biz tedaviyi deneyeceğiz. Ama yine de uyarmak istiyorum veterinerlerin röntgen, tahlille tespit ettikleri hastalıkları biz resimlerden ipucu alarak belirliyoruz ve sizin durumunuzda başka şansımız olmadığı için müdahale ediyoruz.
Dışkı görünümü salmonellaya benziyor bu arada.
İnternetten bölünmüş care4birds salmostop temin edelim. Virkon s de mutlaka alalım. Ayrıca tüm malzemelerin de yeni yedekleri olsun elinizde. Suluk, yemlik, tünekler. Entrobac, gerwit elinizde vardı diye hatırlıyorum.
Bana bir daha baytril tedavisinin hangi gün bittiğini, sonraki kaç gün boyunca ne kullandığınızı özetler misiniz?
Son düzenleme: