Yaklaşık 7-8 aylık bir sultan papağanım var. Normalde beni pek ısırmaz ısırsa bile can yakmaz ancak dünden itibaren bir değişiklik hissettim. Kuşum dün hiç ötmedi onu çıkarmak üzere dolaptan indirdim ve kafesi indirirken morali yerine gelmiş gibiydi çünkü babacık diyip kafasını salladı. Kafesi açınca kuş çok hızlı bir şekilde fırlayıp uçardı ama bu sefer kafesin kapısında bekleyip hiç uçmadan sandalyeye atladı aynı zamanda da çok halsiz gibiydi hiç yanıma gelmedi sadece kafesin üstünde durdu sonra kendisi tekrar içeri girdi. Bugün yine hiç ötmedi bu sefer kuş sesi açtım telefondan ve cevap verdi konuşup öttü. Kafesten çıkarmak istedim ama beni çok kötü ısırdı hiç böyle olmamıştı ve kafesten hiç çıkmadı. (yaklaşık 2 saat kafesin kapısı açıktı) Ayrıca çok halsiz ve bana kızgın olmasına rağmen ara sıra sevdiriyor. Kafes tabanında tüy vardı normal olabilir. Dışkı durumu ise yeşil ve katı, aşırı derecede ıslak değildi. (uzun zamandır dışarıda kendi dışkısını yiyordu) Durum böyle arkadaşlar bana küsmüş gibi hissediyorum,babamı benden çok daha sever bu kuş ama onu bile kanatacak kadar kötü ısırdı. Sizce kuşuma ne oldu?