• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum hasta galiba ne yapmalıyım?

Nusa

Aktif Üye

Kuluckadaydi birdenbire yumurtalari birakti kuluckadan kalkti tunekte uyuklamaya basladi simdi bu halde duzgun ucamiyor uctugu zaman saga sola carpiyor hic sesi cikmiyor kuyrugu siddetli titriyor diski rengi normal her zamanki gibi ne vermeliyim nasil bakmaliyim?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tünekte yandan bir fotoğraf atar mısınız

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dışkısı nasıl

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yem yiyor mu? Farklı bir şey yedi mi?

Nusa

Aktif Üye
Yem yiyor mu? Farklı bir şey yedi mi?
Kuluckadaydi o yuzden hep esi besledi farkli bir sey yemediler ama su an yemiyor benden de cok korkuyor elimde durmuyor elle beslemeyi denemeli miyim dogrusu kuluckadan bir kac saat once kalkti o zamandan beri yemiyor o vakte kadar da esi besliyordu

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim aklıma yumurta sıkışması geldi açıkçası ötmüyor tünekten tüneğe gidemiyor hareket edemiyor dediniz. Son yumurta ne zaman gelmişti? Popoyu bir yoklayabilir misiniz sertlik var mı ama dikkat edin bastırmadan

Nusa

Aktif Üye
Benim aklıma yumurta sıkışması geldi açıkçası ötmüyor tünekten tüneğe gidemiyor hareket edemiyor dediniz. Son yumurta ne zaman gelmişti? Popoyu bir yoklayabilir misiniz sertlik var mı ama dikkat edin bastırmadan
Poposu bu sekilde anlaşılır mi bilmiyorum ama bi sertlik var

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta sıkışması sanki.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Siz şimdi popoya bir damla zeytinyağı damlatın, sabah da bir veterinere götürün bence yumurta var ve çıkaramadığı için hareket de edemiyor

Nusa

Aktif Üye
Cok teşekkürler herkese

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Durum nedir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nereye götürdünuz

Nusa

Aktif Üye
Durumu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam arkadaslarin dedigi gibi yumurta sıkışmasıymıs yumurta cok buyuk ve yan donmus ayrica saglam degil kirilmis dedi masaja basladi yumurtanin ici bosaldi ama kabuklari duruyordu bunlari kendi parca parca cikartir dedi simdi iki tane kabuk parcasini cikartti ve baya da buyuklerdi ben de masaj yapiyorum destek icin sababa gore cok iyi durumda tunekte durabiliyor hareketleri sakinlesti tittemesi durdu hala bir sey yiyip icmiyor ama

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam arkadaslarin dedigi gibi yumurta sıkışmasıymıs yumurta cok buyuk ve yan donmus ayrica saglam degil kirilmis dedi masaja basladi yumurtanin ici bosaldi ama kabuklari duruyordu bunlari kendi parca parca cikartir dedi simdi iki tane kabuk parcasini cikartti ve baya da buyuklerdi ben de masaj yapiyorum destek icin sababa gore cok iyi durumda tunekte durabiliyor hareketleri sakinlesti tittemesi durdu hala bir sey yiyip icmiyor ama
Arkadaşlara adınıza ben teşekkür ederim 😊 geçmiş olsun 👍

Nusa

Aktif Üye
Ben herkesr cok cok tesekkur ederim soylemeseler belki hic fark edemeyecektim ama simdi ishali basladi acaba bu operasyondan sonra normal mi