• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum hasta galiba ne yapmalıyım?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İshal normal bence siz kuşu sık sık takip edin dışkıda kan var mı bakın. Tekrar yumurtlama durumu olursa ağzıdan bir damla zeytinyağı verin popoyada bir damla sürün daha rahat yumurtlar

Nusa

Aktif Üye
İshal normal bence siz kuşu sık sık takip edin dışkıda kan var mı bakın. Tekrar yumurtlama durumu olursa ağzıdan bir damla zeytinyağı verin popoyada bir damla sürün daha rahat yumurtlar
Tesekki ederim 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok sevindim kuşunuzun iyi olduğuna, müdahale edilmese kaybedebilirdiniz iyi ki sabah hemen götürmüşsünüz 🙏 çok geçmiş olsun umarım tekrarı yaşanmaz 🙏 peki yumurtalara geri döndü mü?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Hala yumurta parcasi cikiyor mu? Probiyotik takviye edebilirsiniz. Kulucka durumu ne oldu? Yumurtalara yatiyor mu bozuldu mu kulucka?

Nusa

Aktif Üye
Sizlerin sayesinde iyi ki varsiniz 🙏 iyi ki kurulmus boyle bir site hizir gibi yetistiniz maalesef kulucka bozuldu yeni yeni yemek yemeye basladi probiyotik damlatayim suyuna cok tesekkurler

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sizlerin sayesinde iyi ki varsiniz 🙏 iyi ki kurulmus boyle bir site hizir gibi yetistiniz maalesef kulucka bozuldu yeni yeni yemek yemeye basladi probiyotik damlatayim suyuna cok tesekkurler
Bir süre dinlendirin kuşu, tekrar kuluçkaya yatmadan önce. Yoksa yeniden aynı şeyler yaşanabilir :(

Nusa

Aktif Üye
Ben de oyle dusundum hocam guzelce toparlansin cok korkuttu beni bir de veterinerimiz kabuklari çıkaramazsa kaybedebiliriz cerrahi islem sansimiz yok dedi uzun bir sure dinlendiririm gibi geliyor bana tekrar kabuk cikmadi simdilik atlattik gibi gorunuyor 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de oyle dusundum hocam guzelce toparlansin cok korkuttu beni bir de veterinerimiz kabuklari çıkaramazsa kaybedebiliriz cerrahi islem sansimiz yok dedi uzun bir sure dinlendiririm gibi geliyor bana tekrar kabuk cikmadi simdilik atlattik gibi gorunuyor 🙏
İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz ya gerçekten büyük bir olay atlattınız tekrar çok geçmiş olsun 🌸

Nusa

Aktif Üye
Sag olun var olun 🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Geçmiş olsun. Baska bir yavrulu ciftiniz olsaydi yumurtalari kaydirabilirdiniz. Olsun kuşunuz sagligina kavustu onemli olan bu (y)