• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta bakar mısınız

Eray0656

Aktif Üye
Muhabbet kuşum hastalandı kusma belirtisi gösteriyor dün çok enerjikti bugün hiç hali yok elime ağzından bu sıvılar fışkırdı bilgisi olan var mı ne yapmalıyım

Nurcan

Aktif Üye
Hastalıkları öğrenmek için bir sürü yazı okudum burada ama böylesine rastlamadım bence en yakın veterinere götürün iyi bir şeye benzemiyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşları ayırmanızı tavsiye ederim. Bu siyahliga hiç anlam veremedim. Ayrıca kuş çok bitkin duruyor. Kanatlı uzman şart.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR abi görünce sağlıklı bilgi verir. Geçmiş olsun. Eğer bulunduğunuz ilde veteriner fakültesi varsa onlar bakabilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zehirlenme belirtileri neler yedi? Peçete üzerinde dışkı resmini görebilir miyim?Kuşa acil müdahale gerekir kanatlı uzmanına götürün 👍

crivelli

Paylaşımcı
Kuşun durumu kötü müdahale lazım

Eray0656

Aktif Üye
Yani dün enerjik olan bir kuş bugün nasıl böyle kusabilir anlam veremedim hasta kuşu diğer kuşlardan ayırın şu anki durumu nasıl yavrucağın
Şuan kusması yok sadece halsiz bir şekilde duruyor inşallah iyileşir elma sirkesini suya karıştırıp verdim umarım işe yarar elimden bu kadarı geliyor bebe asprini işe yararsa onu da vermeyi düşünüyorum bakalım

crivelli

Paylaşımcı
Şuan kusması yok sadece halsiz bir şekilde duruyor inşallah iyileşir elma sirkesini suya karıştırıp verdim umarım işe yarar elimden bu kadarı geliyor bebe asprini işe yararsa onu da vermeyi düşünüyorum bakalım
Gelişmeleri bekliyoruz

Mert.

Eski Forumcu
Sirke zararlı diye biliyorum yumurta zehirlenmiş olabilir kafesde çok kalmışsa acil müdahale gerekiyor.

Eray0656

Aktif Üye
Sirke zararlı diye biliyorum yumurta zehirlenmiş olabilir kafesde çok kalmışsa acil müdahale gerekiyor.
Daha ne kadar müdahele edebilirim ki yaşadığım yerde veteriner yok internetten baktığımda elma sirkesinin iyi geleceği tarzında bir yazı okudum elimden bu kadarı geliyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yumurtayı kaç saat beklettiniz? Kursağa su basıp kusturun. Bol bol şırınga ile su içirtin

Eray0656

Aktif Üye
Kuşun son durumu böyle şimdi bir tavsiyeyle antibiyotik verdim çok az su içirdim zorla ama hiç iştahı yok yedirmeye zorluyorum yemiyor

Üst Alt