• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta bakar mısınız

Mert.

Eski Forumcu
Eray yaşını bilmiyorum ama yine abi diyeceğim şu basmanız gerekiyor çünkü zehirlenmiş kursaktan su basıp kusturmaniz gerek Tuğçe abla hakli

Bahar Y.

Müdavim
Aklıma koksidiyoz geldi fakat bu kadar küçük bir kuşun öylesine ciddi bir hastalığa bu kadar kısa sürede yakalanmayacağını düşünüyorum, zehirlenme olabilir, yemleriniz taze mi

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Hocam sadece yem ve yumurta diğer kuşlarımda bir sorun yok
Bebe aspirini dediğin sadece kan dolaşımını artırır hayvana biraz can gelir o kadar. Tedavi etmez. Yumurta maması da yapıyorsanız 1 2 saatten fazla önünde durmasın malum havalar sıcak bakteri üretir zehirlenmeye yol açar. Bu arada böylesini bende görmedim acil bir gösterin uzmana.

Eray0656

Aktif Üye
Gece ölecek sandım ama ölmemiş hala yaşıyor kusması yok o elime kustuğundan beri ama hiç yem yemiyor bebe asprini ile biraz kendine getirip sonra yem yedirmeye çalışacağım uygun mudur?

Mert.

Eski Forumcu
A21 mama tehmin et en kısa sürede bebe bisküvili bir zamandan sonra etki etmez

Eray0656

Aktif Üye
Bugün petshopa durumu anlattım bana ilaç verdi bir damla ondan verdim daha sonra su falan içirdim ağzına bebe bisküvisi su karıştırıp vermeye çalıştım ama nafile hiç yemek istemiyor inşallah düzelir bakalım

Mert.

Eski Forumcu
Kuşun popo kısmını bir kontrol edin bence ama incirtmeden

Üst Alt