• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Kuşum hareket etmiyor

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 101371bu şekilde köşede öylece bekliyor normaldede hep uyuyor ve yem vermeye calissamda yemedi dışkıda şuan yapmiyo yani bı kere yaptı ondada suluydu hem hareket etmiyo hemde yemek yemiyo kusumda bu zamana kadar bı sorun olmadığı için ilaç takviyesinde bulunmadim
Ceresi kahverengi tam emin olamadım belki yumurta vardır poposuna bakın yumurta var mı? Ve neden zeminde karton mu tahta mı var ne anlamadım ama neden öyle bir şey var? Dışkıya olan temaslarını azaltmak için ızgara kullanın lütfen. İçerisi 5 dk havanla yeter dediğiniz gibi hava soğuk ortam derecesi düşmesin.

Nesibe Aslan

Yeni Üye
Ceresi kahverengi tam emin olamadım belki yumurta vardır poposuna bakın yumurta var mı? Ve neden zeminde karton mu tahta mı var ne anlamadım ama neden öyle bir şey var? Dışkıya olan temaslarını azaltmak için ızgara kullanın lütfen. İçerisi 5 dk havanla yeter dediğiniz gibi hava soğuk ortam derecesi düşmesin.
Altındaki kağıt altına da baktık yumurta yok ama az önce kusumu maalesef kaybettim yardimlariniz için çok teşekkür ederim çok sağolun

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Başınız canınız sağ olsun 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye