7 aylık dişi muhabbet kuşum son 1-2 haftadır yuvada çok vakit geçiriyordu ve çok cana yakın olmasına rağmen birden bizden uzaklaştı ve korkaklaştı.Hep kuytuya kaçıyordu.Kuyruğu aşağı yukarı sallanıyordu ki hala öyle.Son birkaç gündür dişi yuvadan çıkmaz oldu ve erkek kuşun da yuvaya çok fazla girdiğini ve içinde değilken de başında beklediğini görüyorum. Bazen dişi yuvadayken erkek kuş onu besliyor ağzına kusarak. Dün dişi kuşun kakasını aşağı doğru eğilerek yaptığını gördüm normale göre çok büyüktü. Papağanım o şekilde yapıyordu normalde sadece. Popo kısmında da bir şişlik var gibi ama pek bilgim olmadığından emin olamıyorum. Video ekleyerek durumunu detaylıca göstermek istedim. Bu kuş hamile midir , hamile ise neler yapmak gerekir? 1-2 hafta önce kuşu aldığım yere durumu anlattim.Yumurtlayacaktir dedi yuvalik için kum talaş verdi.Ama onu koyunca dişi girmek istemedi.Folluktan dişarı attı.Ben de talaşı döktüm.Şuanda yuvada talaş yok. Yardımcı olursaniz çok seviniriz.Ekli dosyayı görüntüle 27296Ekli dosyayı görüntüle 27297