• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum garip hareketler yapıyor?

Hdddd

Yeni Üye
2 tane erkek muhabbet kuşum var beraber oynuyorlar bunda problem yok ama birinde ayak fantezisi var. Ayağımızdan gitmiyor yapışıyor bırakmıyor. Afedersiniz de çiftleşir gibi sağa sola ileri geri yapıyor. Kanatları ile sarılma hareketi yapıyor. Sebebi nedir? Bir de çok yapışkan bunalım veriyor sürekli üzerimizden inmiyor kafamıza ayağımıza omzumuza konup duruyor ne yapacağımı şaşırdım 🤔😅Ekli dosyayı görüntüle 8748

Rusalka

Aktif Üye
Kuşunuz çiftleşmek istiyor eşi olmadığı için de doğal olarak ihtiyaçlarını çeşitli objelerden veya sizden karşılamaya çalışacaktir.
Bundan kurtulmak istiyorsanız eş alabilirsiniz. Bol bol ilgilenip oyuncaklar da alabilirsiniz.

Meryem serra

Yeni Üye
Kuşum sabaha kadar böyle yemlerinin ustunde yatıyor. Erkek sultan papağanı

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlar insan ayakların temasında sağlık açısından zarar görebilir… Dikkat etmekte fayda var…

Meryem serra

Yeni Üye
Kur ötüşü yapiyo ve melodik ötuyo hatta bi video atmıştım buraya herkes erkek demisti

Mert.

Eski Forumcu
Kur ötüşü yapiyo ve melodik ötuyo hatta bi video atmıştım buraya herkes erkek demisti
Bence eş alın cinsiyetini biliyormusunuz bilmiyorsanız sabit fotoğraf atalim uzmanlarımiz baksınlar ona göre bir yöntem söylerler ama bana eş istiyor gibi geldi