• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum garip hareketler yapıyor

gxkem

Yeni Üye
25 Mart 2026

Kuşum 11 yaşında ve son bi kaç aydır durgun ve son haftalarda videodaki gibi yapmaya ne başladı ara ara krizler halinde geliyor sonra geçiyor sorun ne?

gxkem

Yeni Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
25 Mart 2026

Kuşum 11 yaşında ve son bi kaç aydır durgun ve son haftalarda videodaki gibi yapmaya ne başladı ara ara krizler halinde geliyor sonra geçiyor sorun ne?
Merhaba geçmiş olsun
Dış parazit damlası uyguluyor musunuz
B vitamini kompleksi veriyor musunuz

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Dış parazit damlası uyguluyor musunuz
B vitamini kompleksi veriyor musunuz
Demet hanım bundan bende yararlanayım b vitamini veriyorum ama iç dış parazit hiçç uygulamadım kuşuma ama düzenli banyosuna vitaminine dikkat ederim yine yapılması gerekiyor ise hangi sıklıkta ve hangi içerikle yapılmalı paylaşırsanız sevinirim🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım bundan bende yararlanayım b vitamini veriyorum ama iç dış parazit hiçç uygulamadım kuşuma ama düzenli banyosuna vitaminine dikkat ederim yine yapılması gerekiyor ise hangi sıklıkta ve hangi içerikle yapılmalı paylaşırsanız sevinirim🙏🏻
Merhaba
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın rutin olarak yapılmalıdır
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın rutin olarak yapılmalıdır
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Tamamdır teşekkür ederim emeğinize sağlık

gxkem

Yeni Üye
Kuşa herhangi bir şey vermiyorum şu an nesi var ve ne vermem gerekiyor anlamadım tam

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşa herhangi bir şey vermiyorum şu an nesi var ve ne vermem gerekiyor anlamadım tam
Denge kaybı yaşıyor büyük ihtimalle , kafes tellerinin boyalarının tamamı kemirilmiş 😔. Vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Kafesi değiştirin artık. Ve yaşlı da bu da büyük bir etken. Büyük ihtimal parazit de kapmış @Şehmus BAKIR abiyle iletişime geçin 0543 273 33 34 ense damlası versin size.

gxkem

Yeni Üye
Bu söylediğiniz damladan internette bulabilir miyim?

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bu söylediğiniz damladan internette bulabilir miyim?
Genelde çakması oluyor bulabilirseniz alabilirsiniz ama mamaist de zaten internet üzerinden bir mağaza. Şehmus hocaya wpden yazıp oradan satın alıyorsunuz.

gxkem

Yeni Üye
Dediğiniz damladan uyguladım bugün kuşa şimdi nasıl bi yol izlemeliyim başka yapabileceğim şeyler var mı?

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Vitaminlerini eksik etmeyin takviyelerini günlük suluk yemlik temizliğini haftalık kafes aylık tüm eşyaların temizliği. Dışkılı tünekler olursa temizleyin... Durumu gözlemleyin hala devam ediyor mu ?

gxkem

Yeni Üye
Videodaki gibi krizler şu anlık yok ama halsiz kabarık duruyor sürekli ve yanındaki kuşlardan da korkuyor nedense

gxkem

Yeni Üye
Videodaki gibi krizlere girmiyor artık ama yem yemiyor kursağı hep boş ve sürekli kabarık

gxkem

Yeni Üye
Nasıl besleyebilirim ve neden yem yiyemiyor onu anlamadım bazen bakıyorum kursağı dolu bazen boş dışkısı normal şu anlık

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Nasıl besleyebilirim ve neden yem yiyemiyor onu anlamadım bazen bakıyorum kursağı dolu bazen boş dışkısı normal şu anlık
Besleme maması ve aparatı temin edip bilgili birisinden yardım alarak besleyebirsiniz.
Nerede ikamet ediyorsunuz? İstanbuldaysaniz bana özelden yazın iletişim bilgileri vereyim ben yardımcı olurum

Üst Alt