• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum gagasını kapatamıyor

Acilbakınlütfen

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gagasını kapatamıyor.
Hastalık Belirti Tarihi
7 Haz 2025
Bugün sultan papağanım kapının üzerine duruyormuş, kazayla kapıyı kapatmak için çektim, ona zarar geldi ve etrafta bağıra bağıra uçtu, fiziksel olarak yaralı görünmüyor, ama uykulu/halsiz ve gagasını KAPATMIYOR.

Ne yaparsa yapsın gagası hep hafiften açık/aralık, bugün veletlerinler açık değil, ne yapmam lazım??

Acilbakınlütfen

Yeni Üye
Kanatlarını öpünce kanatlarını titretiyor ama canı yanıyor gibi değil ve çok rahat bir şekilde uçabiliyor

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden videosunu ekler misiniz? Kapıya sıkışan bir yeri varsa canı acıyordur bakın bi etraflıca.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Çok uçtuğundan ötürü ağzını açık tutuyor olabilir. Kanatlarda titreme var mı? Güncel dışkılarını da ekleyin. Yemesi içmesi nasıl şu an?

Acilbakınlütfen

Yeni Üye
Çok uçtuğundan ötürü ağzını açık tutuyor olabilir. Kanatlarda titreme var mı? Güncel dışkılarını da ekleyin. Yemesi içmesi nasıl şu an?
Kanatlarında titreme dokunulmadığı sürece yok, yemek veya su içmedi, şuan uyuyor, gagasını kapalı gibi, resim ekleyeceğim.

Acilbakınlütfen

Yeni Üye
Yo hayır, titremesi var, ama uyuduğu için mi bilmiyorum, üstüme koydum, dışkı yaptığı zaman paylaşacağım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bana sorun var gibi gelmedi. Gözlemlemeye devam edin

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Çok uçtuğundan ötürü yorgun düşmüştür, dışkı iyi duruyor.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bugün sultan papağanım kapının üzerine duruyormuş, kazayla kapıyı kapatmak için çektim, ona zarar geldi ve etrafta bağıra bağıra uçtu, fiziksel olarak yaralı görünmüyor, ama uykulu/halsiz ve gagasını KAPATMIYOR.

Ne yaparsa yapsın gagası hep hafiften açık/aralık, bugün veletlerinler açık değil, ne yapmam lazım??
Merhaba uykulu, halsiz olması korktuğu içindir. Videoda sorun görünmüyor. Dışkıda da problem yok. Daldarı varsa verin. Stresini korkusunu alsın probiyotik varsa da suluğuna katın.

Acilbakınlütfen

Yeni Üye
Merhaba uykulu, halsiz olması korktuğu içindir. Videoda sorun görünmüyor. Dışkıda da problem yok. Daldarı varsa verin. Stresini korkusunu alsın probiyotik varsa da suluğuna katın.
Maydonoz çok sevdiği için biraz kırıp verdim, ancak gagası yüzünden yiyemiyor, biraz bekleyip bilgilendirme yapacağım

Acilbakınlütfen

Yeni Üye
Arkadaşlar, kabuksuz yem aldık ve yemliğine koydum, yemeyi denedi ancak başaramadı, gagasının kırılmış olma ihtimali var mı acaba, yandan, çünkü ağzına alamadı bile

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Arkadaşlar, kabuksuz yem aldık ve yemliğine koydum, yemeyi denedi ancak başaramadı, gagasının kırılmış olma ihtimali var mı acaba, yandan, çünkü ağzına alamadı bile
Görüntülerde anormal bir durum görülmüyordü aslında, tünek üzerinde net bir videosunu paylaşabilir misiniz? Az yediyse aç kalmasın mutlaka siz yedirin.

Üst Alt