Arkadaşlar 6 yaşında bir muhabbet kuşumuz var dişi yaşlandığının bende farkındayım fakat şöyle örneklendirmem gerekirse abim eve kedi getirip kuştan ilgisini biraz çekince kuş eskisi gibi olmamaya başladı kafesin köşesinde beklemeler hiç hareket etmemeler ben ilgilenmeye çalışıyorum hatta kafesi açık bırakıyoruz zaten yavruluktan beri serbest yetiştirdik. Abim kafese koyuyordu kedi geldiğinde bizde salona koyduk kedi saldırmasın diye orada kendim oturuyorum diye yalnız hissetmiyor açıyorum zaten kafesi fakat bugünde aynı şekil üzgün gördüm uçması için elimle havalandırdım ama bir anda aşağı düşercesine havalanması kesildi yani yavaşca indi uçamıyor bile eskisi gibi hatta kendini asla sevdirmez öyle çaresizdi ki sevdiğimde bile kaçmadı yemek yiyor vitamin alıyor fakat mutsuzluktan mı acaba kuş ölmek üzere mi nolur yardım edin anlamadım cidden çok üzüldüm yem kusmuş bugün masaya elime alırken bile hiç kaçmıyor bir kaç günde yaşlandı sanki çok haraketliydi kendi sahibi olmayıncada bizim ilgimizden hiç hoşnut değil abimide eşi gibi görüyor yanına eş bile istemiyor fotosunuda çekip koyucam anlayan varsa yardımcı olsun lütfen. Seviyorum baya ölmemesi için elimden geleni yaparım yani benim ilgim yeterli olur mu sahibi mi gerek illa?