• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum çok kötü popodan kan geliyor yardim

Hastalık Belirti Tarihi
1 Şub 2026
Kullanılan İlaç
Antibiyotik bagirsak duzenleyici ama henuz hic icmedi bugun basladik
Merhaba uc gundur kaka yaptiktan sonra ikiniyor ve bugün artik kan gelmeye başladi veterinere götürdüm durumu iyi diyip bir antibiyotik ve bagirak duzenleyeci verdi ancak şimdi popodan kirmizi bir sey çıkıyor cok kotu gorseli atmak istiyorum yardim edermisiniz ne olmus olabilir

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Veterinere gidin. Kanatlı uzman olmalı. Yumurta sıkışması , bağırsak kanamasına biz ve siz evde bir şey yapamazsınız.

%80 erkek olduğunu söyledi veteriner. Yumurta sıkılmasının dışında bir sey olabilir mi? Denizli de kanatli uzmani bulamiyorum

Veteriner yumurta olsa kesin bilirdim dedi.baska bir sey olma ihtimali var mi?iki gun once bulgur pilavı yemişti

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
%80 erkek olduğunu söyledi veteriner. Yumurta sıkılmasının dışında bir sey olabilir mi? Denizli de kanatli uzmani bulamiyorum
Denizli ALBAYRAK VETERİNER KLİNİĞİ VE HAYVAN SAĞLIĞI MERKEZİ
Özel Merkezefendi Veteriner Polikliniği - Denizli Veteriner
Özel Denizli Hayvan Hastanesi

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Muhabbet kuşlarda cinsiyet ayrımı direkt tam olarak belli olur fotoğrafını atar mısınız burnunun gözükeceği şekilde şimdiki ve önceki

Ozel Merkezefendi veteriner kliniğine daha once gittim buraya tecrübemi aktarmayayim bir kere daha gitmem.😔mavisin gorsellerini yolluyorum.biz onu sahiplendik kaç yasinda bilmiyorum.balkona kondu.kriz gibi bir şey gelen kakayı yapiyor sonra ikinmaya başliyor ve ikinirken kirmisi bir sey çıkıp geri giriyor popoya sanki oyle anladim.sizce dişı mi erkek mi

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kahverengilik var ucunda dimi kızgınlığa girmeye başlamış

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok özurdileyerek soruyorum ne olur yanlış anlamayın kanatlı uzmanımisiniz şimdi veterinere yazdim kapaliyim hayvan hastanesine götürün ve kanama önleyici versin dedi.siz ne dersiniz götüreyim mi? Çaresiz kaldik böyle 😔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok özurdileyerek soruyorum ne olur yanlış anlamayın kanatlı uzmanımisiniz şimdi veterinere yazdim kapaliyim hayvan hastanesine götürün ve kanama önleyici versin dedi.siz ne dersiniz götüreyim mi? Çaresiz kaldik böyle 😔
Evet götürün lütfen bağırsak kısmında problem olmuş olabilir, iç kanaması var götürün lütfen 🙏

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yok ne özürü yanlış anlamam kanatlı uzman değilim. 3 tanesi bakıyormuş egzotik hayvanlar kuşlara götürün evde yapılacak bir şey değil Burçak Hanım da belirtmiş zaten.

Hayvan hastanesini aradım kanatli uzmani şuan yok dediler.isterseniz getirin yapalim dediler ama damlamiyorsa ıkınırken bagirsak dışarı cikiyor o yuzden onu goruyorsunuz muhtemelen dedi sabah isim verdi kanatli uzmani ona götürün dedi kaldim böyle ne yapicam bilmiyorum

Üst Alt