• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum çok kötü popodan kan geliyor yardim

Birde şöyle bir durum var bu ikinmadan sonra hemen orayi temizliyor ve normal hayatina geri dönüyor yem yiyor gelip boraz oynaşiyor sonra geri gidoyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşta hormonal bir sıkıntı olabilir. Erkek gibi duruyor. Foto biraz flu çıkmış. Anüs yırtılması, hemoroid, fazla ve sürekli ikinmadan dolayı orası zedelenmiş yada tahriş olmuş olabilir. Orası steril tutulması gerekiyor. Bence kanatlı uzmana götürüp röntgen çekimi yaptirsaniz iyi olur.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşta hormonal bir sıkıntı olabilir. Erkek gibi duruyor. Foto biraz flu çıkmış. Anüs yırtılması, hemoroid, fazla ve sürekli ikinmadan dolayı orası zedelenmiş yada tahriş olmuş olabilir. Orası steril tutulması gerekiyor. Bence kanatlı uzmana götürüp röntgen çekimi yaptirsaniz iyi olur.
Açık mavi değil mi ? Öyle değilse ben yanılmışım :( . Ama her türlü bir kanatlı uzman görmeli dediği kanatlı uzmana gidin olmazsa diğerlerine bakın 3 tane yazdıydım. Bir şekilde götürmeniz lazım.

Sabaha götürebilirim ancak :( gece uyku yok bana umarim sabah kötü bir şey ile karşilaşmam.Herkese çok teşekkür ederim yardım İcin 😔

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Açık mavi değil mi ? Öyle değilse ben yanılmışım :( . Ama her türlü bir kanatlı uzman görmeli dediği kanatlı uzmana gidin olmazsa diğerlerine bakın 3 tane yazdıydım. Bir şekilde götürmeniz lazım.
Her yeri eşit derecede mavi geldi. Dişiler de cere kenarı daha beyaz olur. Ama tabi net değilim. Tabi öncelik kuşun diğer sıkıntısı. @parmak çocuğun insanı sizde gelişmelerden mutlaka haber edin. Kabizlik varsa dışkı yumuşaklığını sağlamak florayı düzene sokmak için probiyotik takviyesi yaparsanız iyi olur. Çok geçmiş olsun 🌸

Aslında ben entrobac 3.gündeydim.dışkı normaldi ama zorlama nedeni ile kullanayim dedim.Yarın mavişimi sabah götüreceğim iyi haberlerle aranıza dönmeyi çok diliyorum.Insallah olur teşekkür ederim. Ben üc yıldır tatli kızım diye seviyordum bugün %80 erkek denmesine bozuldum ne zor kanatlilardan anlanılmaması.Ah benim minik parmak çocuklarım pet shoplarda onlarca satıyorlar dilinden anlayan yok.insanoglu çok acımasız.hayvaların bizden daha bilinçli olmasını diliyorum.Biz onların insanı olmadığımız sürece anlamayacağız.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Aslında ben entrobac 3.gündeydim.dışkı normaldi ama zorlama nedeni ile kullanayim dedim.Yarın mavişimi sabah götüreceğim iyi haberlerle aranıza dönmeyi çok diliyorum.Insallah olur teşekkür ederim. Ben üc yıldır tatli kızım diye seviyordum bugün %80 erkek denmesine bozuldum ne zor kanatlilardan anlanılmaması.Ah benim minik parmak çocuklarım pet shoplarda onlarca satıyorlar dilinden anlayan yok.insanoglu çok acımasız.hayvaların bizden daha bilinçli olmasını diliyorum.Biz onların insanı olmadığımız sürece anlamayacağız.
Çok haklısınız. Bir yerleri ağrısa acısa dile getiremiyorlar. Önüne yemini suyunu koyarsan yerler koymazsan nerede benim yemeğim suyum diyecek dilleri yok. Bende buna kahroluyorum gerçekten. Hayvan sevgisi bambaşka bir şey. Daha sonra müsait zamanınızda telinizin flaşı olmadan yani fotoğraf parlamasın birkaç tane net şekilde cereyi çekip atarsanız iyi olur. Tekrardan minik dostunuza acil şifalar diliyorum ❣

Çok haklısınız. Bir yerleri ağrısa acısa dile getiremiyorlar. Önüne yemini suyunu koyarsan yerler koymazsan nerede benim yemeğim suyum diyecek dilleri yok. Bende buna kahroluyorum gerçekten. Hayvan sevgisi bambaşka bir şey. Daha sonra müsait zamanınızda telinizin flaşı olmadan yani fotoğraf parlamasın birkaç tane net şekilde cereyi çekip atarsanız iyi olur. Tekrardan minik dostunuza acil şifalar diliyorum ❣
Gündüz çekip atayım Asli hanim🐦

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Anus Kısmı Dışarı Çıkmış. Operasyon İle Dikiş Atılması Lazım. Veteriner Hekimi Çok İyi Araştırın. Şifa Versin Rabbim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Büyük ihtimalle bağırsak sarkması bulgur kabız yapar ve bağırsağı tıkar😔😔insan gıdası verilmemelidir😔😔
Anüs ağzı yırtılırsa bağırsak dışarı çıkar, imkanınız varsa vakit kaybetmeden götürün
Fakültede cerrah nöbetçidir

Merhaba biz çok iyiyiz çok şükür kanatli uzmanı bir veteriner buldum ertesi gün ilaçlarını aldik 5 gün kullandık bulgur nedeni ile kabız olmuş, ev amerikan mutfak bu sebeple sürekli yemek yerken yanimiza geliyordu biz de yemeğimizi başka odada yiyoruz neden çünkü mavişin manyağıyiz, 2 uykusuz gece ve sonraki günler cicek gibi oldu maviş.iyiyiz probiyotik başladık 5 günde onu vereceğiz.o panik anımda yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.💝

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba biz çok iyiyiz çok şükür kanatli uzmanı bir veteriner buldum ertesi gün ilaçlarını aldik 5 gün kullandık bulgur nedeni ile kabız olmuş, ev amerikan mutfak bu sebeple sürekli yemek yerken yanimiza geliyordu biz de yemeğimizi başka odada yiyoruz neden çünkü mavişin manyağıyiz, 2 uykusuz gece ve sonraki günler cicek gibi oldu maviş.iyiyiz probiyotik başladık 5 günde onu vereceğiz.o panik anımda yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.💝
Çok geçmiş olsun emeğinize yüreğinize sağlık
Maviş sağlıklı olsun siz istediğiniz yerde yemeğinizi yersiniz🤗🤲

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun veterinerin ismi nedir Denizli için listemize ekleyelim.

Üst Alt