• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum çok halsiz durumda

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
elimde beslemek icin herhangi bir şırınga yok şu an için ne ile vereyim
Parmağınıza sürüp ya da çay kaşığına sürüp gagasının ucuna algılayabilecek şekilde sürün otomatik yalayıp yiyecektir gagasının ucu olur ya da gagasının yan taraflarından eğer ağzını açarsa direk içeri doğru verebilirsiniz🥰

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Bu arada art arta vermeyin yutmasını bekleyin yuttuktan sonra bir daha verin

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Açlık dışkısı yapmış muz yedirebildiniz mi, su içiyor mu? Sebze olur, iyice haşlanmış yumurta olur ne seviyorsa verin. Dışkı peçetesini kemirilmiş demiştiniz peçeteyi kemirmesi üstelik dışkılı ve birden olması tek olasılık şuan için bu yönde dediklerimi yapın yese de yemese de sabah veterinere götürmenizi tavsiye ederim.

sudednmz

Yeni Üye
mamayı hazırlarken yem yemiş bu iyi bir şey mi ve ötmeye başladı sanırım muz kendine getirdi
Parmağınıza sürüp ya da çay kaşığına sürüp gagasının ucuna algılayabilecek şekilde sürün otomatik yalayıp yiyecektir gagasının ucu olur ya da gagasının yan taraflarından eğer ağzını açarsa direk içeri doğru verebilirsiniz🥰
birazda olsa

sudednmz

Yeni Üye
Açlık dışkısı yapmış muz yedirebildiniz mi, su içiyor mu? Sebze olur, iyice haşlanmış yumurta olur ne seviyorsa verin. Dışkı peçetesini kemirilmiş demiştiniz peçeteyi kemirmesi üstelik dışkılı ve birden olması tek olasılık şuan için bu yönde dediklerimi yapın yese de yemese de sabah veterinere götürmenizi tavsiye ederim.
evet muzu yedirdim 3 kaşık azar azar suyuda azda olsa icirdim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
evet muzu yedirdim 3 kaşık azar azar suyuda azda olsa icirdim
Tamam bu da iyi bir şey yemeli ki içindekini atmalı ama peçete sindirilemeyip kursakta kalabilir dikkat edin dışkısını takip edin. Yemeye başlaması güzel yine güncelleme geçin bir şey olursa.

Üst Alt