• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum çok halsiz durumda

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba iyi akşamlar temin ettiğim ilaçların hepsi geldi fakat bu sefer diğer kuşumda salyalı bir şekilde kusmaya başladı halsizliğide var kanatlarını açıyor arada bu zamana kadar hic bir şeyi yoktu sadece geldiği zaman ishaldi o da geçti resimlerini bırakıyorum ne yapmam gerek verilen ilaçlardan veya ekstra bir şey
Bir den mi oldu en son ne yedi içti, kanat açma devam ediyor mu, titreme var mı? Dışkı resimlerini ve tünekte bir videosunu eklermisiniz.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dünden beri az yiyor ve tüy döküyor hafif
Dışkılar iyi duruyor ancak daha önce de yazdığım gibi bazıları tüy dönemini ağır geçirebiliyor sindirim de sorun olabiliyor kusma yapabiliyor tabi bunların hepsi ihtimal. Kusma kokulu mu bir kere mi yaptı hala devam ediyor mu? Siz tünekte bir video ekleyin.

sudednmz

Yeni Üye
Evet birden oldu kafeslerinide ayırdım mama yedi su içti b vitaminli titreme yok video nasıl ekleniyor?

sudednmz

Yeni Üye
Dışkılar iyi duruyor ancak daha önce de yazdığım gibi bazıları tüy dönemini ağır geçirebiliyor sindirim de sorun olabiliyor kusma yapabiliyor tabi bunların hepsi ihtimal. Kusma kokulu mu bir kere mi yaptı hala devam ediyor mu? Siz tünekte bir video ekleyin.
kusma sabah yaptı ben evde değilkende yapmış daha demin sadece salya kustu

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Evet birden oldu kafeslerinide ayırdım mama yedi su içti b vitaminli titreme yok video nasıl ekleniyor?
Bir şey dokunmuş olabilir mi farklı bir şey yemiş yada her hangi bir yeri kemirmiş olma ihtimali?
(Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın)

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye

sudednmz

Yeni Üye
Bir şey dokunmuş olabilir mi farklı bir şey yemiş yada her hangi bir yeri kemirmiş olma ihtimali?
(Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın)
eve geldiğimde yerde duran dışkı peçetesini kemirilmiş halde buldum olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
eve geldiğimde yerde duran dışkı peçetesini kemirilmiş halde buldum olabilir
Bu arada kafesiniz boyalı ve kemirilmiş halde paslar oluşmuş çok büyük tehlike mutlaka kısa zamanda boyasız galvaniz yada imkanınız var ise pirinç kafes alın direk zehirlenme sebebi Allah korusun.

sudednmz

Yeni Üye
Güncel dışkısını da eklermisiniz. @Demet bükay
Bu arada kafesiniz boyalı ve kemirilmiş halde paslar oluşmuş çok büyük tehlike mutlaka kısa zamanda boyasız galvaniz yada imkanınız var ise pirinç kafes alın direk zehirlenme sebebi Allah korusun.
2 tane kafes var birisinde obur kuşum duruyor o tamamiyle boyasız bu eski kafes maalesef buna koymak zorunda kaldım fakat kemirmiyor ben de inceliyorum arada

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
2 tane kafes var birisinde obur kuşum duruyor o tamamiyle boyasız bu eski kafes maalesef buna koymak zorunda kaldım fakat kemirmiyor ben de inceliyorum arada
Tamam siz Demet ablamın dediği gibi var ise muz yedirin çok az zencefil tozu değdirin yiyeceği yere taze 4 5 dışkı yapınca yeniden resmini ekleyin.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
El besleme maması ile yemek verin ondan böyle yorgun halsiz.

Üst Alt