• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum başı yukarı ağzını açıp kapatıyor

Hanifi çam

Yeni Üye
Kuşumu dişi kuş 2 gün önce dövdü ve kafası kanadı pansuman falan yaptım ama kafası yukarı ağzını açıp kapatıyor eskiden böyle değildi eşi dövdükten sonra oldu lütfen cevap verin

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yara kısmının net bir resmini eklermisiniz ayırmanız gerekebilir pansumanı ne ile yaptınız Ecz rif ampül alıp onunla pansuman yapılması daha sağlıklı olacaktır.

Hanifi çam

Yeni Üye
Yara kısmının net bir resmini eklermisiniz ayırmanız gerekebilir pansumanı ne ile yaptınız Ecz rif ampül alıp onunla pansuman yapılması daha sağlıklı olacaktır.
Tentürüt aldım sabah akşam pansuman yapıyorum bu hareketin sebebi nedir foto ekledim

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Siz Ecz rif ampül alın bazıları reçete istiyor ancak ücretli satan yer var durumu izah edin rica edin veriyorlar biri vermezse başka yere sorun olmadı sağlık ocağına yazdırın onunla pansuman yapın en kısa sürede yara toparlar @Demet bükay bir baksın müsait olduğunda cevap yazacaktır.

Hanifi çam

Yeni Üye
Siz Ecz rif ampül alın bazıları reçete istiyor ancak ücretli satan yer var durumu izah edin rica edin veriyorlar biri vermezse başka yere sorun olmadı sağlık ocağına yazdırın onunla pansuman yapın en kısa sürede yara toparlar @Demet bükay bir baksın müsait olduğunda cevap yazacaktır.
Bu hareketin sebebi nedir onu öğrenmek istiyordum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tentürüt aldım sabah akşam pansuman yapıyorum bu hareketin sebebi nedir foto ekledim
Tentirdiyot kullanmayın, iyot var kafa sarsıntısı geçirdiyse olabilir sarsılmış belli, b vitamini ve eczaneden rif ampul alın, günde 2-3 kez sürün. Kullandıktan sonra ağzını bantlayın hava almasın ☺🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Nasıl ağzını bantlayim bütün herkes tentürüt önerdi
Ampul şeklinde. Ampulü kırıp kulak çöpü ile günde 2-3 kez pansuman yapacaksınız her kullanımdan sonra ampulün ağzını yara bandı ile kapatacaksınız ☺ Herkesten kastınız kimler ☺

Ekli dosyalar

Üst Alt