• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusma ve ishal

Masalll

Aktif Üye
Nasıl veriyorsunuz sarımsağı suyuna mi yutturma mı yapiyorsunuz, ben sarımsak tozunu mamalarına ,sularina katıyordum ayda bir kez.siz nasıl ve ne ölçüde veriyorsunuz , Bu kadar kisa sürede etki ettiyse cok güzel.Doğal ürünler iyi gelir ölçülü bir şekilde kullanıldığı takdirde , geçmiş olsun tekrardan.

Masalll

Aktif Üye
Nasıl veriyorsunuz sarımsağı suyuna mi yutturma mı yapiyorsunuz, ben sarımsak tozunu mamalarına ,sularina katıyordum ayda bir kez.siz nasıl ve ne ölçüde veriyorsunuz , Bu kadar kisa sürede etki ettiyse cok güzel.Doğal ürünler iyi gelir ölçülü bir şekilde kullanıldığı takdirde , geçmiş olsun tekrardan.
Tiksirmayi yukarıda yüklediğim videodaki gibi yapıyor izleyebildiniz mi

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Ben mesaj yazana kadar kaç mesaj yazılmış benim gördüğüm sizin sayfaniz mi orası diğerlerini de yükleyebiliyorsaniz yukleyin buraya ama bu kuş solunum hastasi baytrillik olmuş gibi geldi bana

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Sarımsağı kaldırdım hiç içmedi bugün probiyotik verdim suluga akşam veterinerin verdiği antibiyotiğe başlayacağım :(
Susamasini sağlamanız lazım hemen etki etmeyebilir hasta olmadan önce verilirse dirençleri daha sağlam olur bünyeleri.Aksamdan sulugu alın susasin sabahta verin suyu öyle içer

Masalll

Aktif Üye
Ben mesaj yazana kadar kaç mesaj yazılmış benim gördüğüm sizin sayfaniz mi orası diğerlerini de yükleyebiliyorsaniz yukleyin buraya ama bu kuş solunum hastasi baytrillik olmuş gibi geldi bana
Ben sayfa falan anlamıyorum buraya yukleyemedigim icin mecbur oraya attım videoları veterinerde bugün solunum sorunu görüyorum dedi bronşit başlangıcı dedi.ama bu tiksirmayi yaparken yem kusuyor ardından kursak ile alakası ne anlamadım birde ara sıra su atıyor burun deliğinden ama bunu da sık yapar oldu son zamanlarda.veteriner mantar değil dedi solunum güçlüğü ve bakteriyel bir durum var dedi bağırsakları içinde.bilmiyorum antibiyotik verdi akşam kullanmaya başlayacağız

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Veterinere gittik yine bugün kuşun durumu iyi diyor hareketli diyor diski analizi yapmıyorlar hayvan hastanesi buldungum yere uzak gidemedim malesef bir antibiyotik verdi 5 gün kullanmamı önerdi solunum sıkıntısı gördü kuşta ishalden ayri.ishali bakteriyel dedi mantar yokmus kusumda ağzından kontrol etti.ilac henüz gelmedi babamda eğer tedaviye faydası olursa sizlerlede paylaşacağım durumunu
Evet solunum ben görmedim bu yorumları

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Ben sayfa falan anlamıyorum buraya yukleyemedigim icin mecbur oraya attım videoları veterinerde bugün solunum sorunu görüyorum dedi bronşit başlangıcı dedi.ama bu tiksirmayi yaparken yem kusuyor ardından kursak ile alakası ne anlamadım birde ara sıra su atıyor burun deliğinden ama bunu da sık yapar oldu son zamanlarda.veteriner mantar değil dedi solunum güçlüğü ve bakteriyel bir durum var dedi bağırsakları içinde.bilmiyorum antibiyotik verdi akşam kullanmaya başlayacağız
Bende pek anlamıyorum yükleme işlerinden gerçi buradaki de yeterli olur, Solunum olduğu videoda çok belli ya solunuma bağlı kusma gerçekleşiyor yada ekstrada kursak da da sıkıntı var ,bayril %2,5 Çok iyi gelebilir,video en başlarda gelmiş olsaydı belki de yarilanmis olurdu hastalığı diye düşünüyorum,sizlik bir şey yok siz elinizden geleni yapmışsınız zaten.Durdugu yer tam olorak neresi soğuk vs ceyran alan yer mi yoksa geldiğinde bu sekildemiydi ilâç ne verildi veteriner tarafindan.

Masalll

Aktif Üye
Bende pek anlamıyorum yükleme işlerinden gerçi buradaki de yeterli olur, Solunum olduğu videoda çok belli ya solunuma bağlı kusma gerçekleşiyor yada ekstrada kursak da da sıkıntı var ,bayril %2,5 Çok iyi gelebilir,video en başlarda gelmiş olsaydı belki de yarilanmis olurdu hastalığı diye düşünüyorum,sizlik bir şey yok siz elinizden geleni yapmışsınız zaten.Durdugu yer tam olorak neresi soğuk vs ceyran alan yer mi yoksa geldiğinde bu sekildemiydi ilâç ne verildi veteriner tarafindan.
İlaç akşam gelecek geldiğinde bilgi veririm kuş ceyranda kalmıyor kesinlikle dikkat ediyorum usutmemesine ısı sabit evde kaloriferli ev ayrıca geceleri üzerini hergun ortuyorum yani video yüklemeyi bilmiyordum bir arkadaş öğretti bugün kusumdaki tam olarak kusma da değil gibi sanki tıksırma gibi ardından yem çıkartıyor birde burnundan su atıyor son zamanlarda sık yapıyor ucunca mesela nefes nefes kalio hemen solunumu çok nadiren hırıltılı olup hemen geçiyor.Veteriner solunum yolu için antibiyotik vermişti ben kullanmamıştım mantar diye korkudan Vitaylozini.aksam diğer antibiyotik de gelsin bir karar vereceğim :/ aspuru da kestim bugün ishal mı duzeldimi o da belli olur akşama

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Salmayın kuşu yormasin kendini salıyorsanız akşam fotoğraf atarsınız o zaman ilaçların

Masalll

Aktif Üye
Aynen salmiyorum aspuruda kestim az önce ishali tam olarak ne durumda bilmiyorum şu an aspurla ishal olmuyor çünkü iki haftadır aspur ağırlıklı besleme yaptım.Aynen akşam bilgilendirme yaparim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bende video açılmıyor.vetin verdiği antibiyotigi beş gün kullanın neoteramiycn tozun içinde probiyatic de var ekstra probiyatic vermeye gerek yok.yem yemezse elle besleyin.bu ilaç daha çok solunumda kullanılır.bence veteriner solunumdan kaynaklı olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum..bize güncel bir dışkı resmi daha yollar mısınız

Son düzenleme:

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Neo TM Vet isminde bir oral çözelti tozu vermiş bir fikriniz var mı bu ilaca dair
Fotoğraf görmem daha iyi olurdu ama şehmus abi nin bildiği ilaçmis, videi yok olmuş bende de gözükmüyor süreli falan mı acaba video.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Bende video açılmıyor.vetin verdiği antibiyotigi beş gün kullanın neoteramiycn tozun içinde probiyatic de var ekstra probiyatic vermeye gerek yok.yem yemezse elle besleyin.bu ilaç daha çok solunumda kullanılır.bence veteriner solunumdan kaynaklı olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünüyorum..bize güncel bir dışkı resmi daha yollar mısınız
Youtube izlenmr geçmişinde de yok olsaydi atardım abi ben sana videoyu silinmiş galiba.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Videoyu kaldırılmış.

Bu linke tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 3089

Video yükleyip linkini bize atarsanız izleyip yorum yapabiliriz.

Masalll

Aktif Üye
Bende video açılmıyor.vetin verdiği antibiyotigi beş gün kullanın neoteramiycn tozun içinde probiyatic de var ekstra probiyatic vermeye gerek yok.yem yemezse elle besleyin.bu ilaç daha çok solunumda kullanılır.bence veteriner solunumdan kaynaklı olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünüyorum..bize güncel bir dışkı resmi daha yollar mısınız
Dışkısı aspursuz bu şekildeydi bu sabah birde beyaz sindirilmemis yem taneleri var üç tane kenarda görebildiniz umarım.kusma yapmış sanırım gece

Masalll

Aktif Üye
Çok neşeli bu sabah oynuyor uçuyor.bes gün kullanacağım mecbur kaldım antibiyotik kullanmaya

Masalll

Aktif Üye
Videoyu kaldırılmış.

Bu linke tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 3089

Video yükleyip linkini bize atarsanız izleyip yorum yapabiliriz.

Üst Alt