Masalll
Aktif Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üyeyim kuşum iki ay önce hapsurur gibi boğazında birşey takilmis gibi kikiki yapmaya başladı yeni almıştım kuşu yavruydu henüz ilk kuşum bu arada hastalık olabileceğini düşünmedim ortam değişikliğinden sandım fakat bir ay sonra kuşum halsizlesti yem kusmaya başladı ve bununla birlikte ishal de oldu avı diar kullandım geçici olarak ishali kesti ardindan bir hafta sonra tekrar ishal derken veterinere gittik antibiyotik ve vitamin verdi gönderdi anlamadı ilaçları kullanmadim başka birisine gittik kursak mantarı şüphelendi trifulican önerdi 1 hafta kullandık fakat kuşta iyileşme olmadı yani kusma hareketi devam etti ardından fungi stop aldım kullandım ishali kusması yine geçmedi iki hafta tedavi uyguladim mantar olsa bir azalma olması gerekmiyormuydu hastalıkta.kusumda ne olabilir ve ne önerirsiniz bir fikriniz var mı kuş kikiki şeklinde kusma krizine giriyor ardı ardına yapıyor ve yem taneleri çıkartıyor bazen bu arada kusmuk ve kötü koku yok lütfen yardımcı olun kusumu kaybetmek istemiyorum