Birkaç gün önce sapsarı ve sıvı dışkıladığı için yazmıştım şuan durum pek değişmedi dışkısının etrafı şeffaf su gibi sık sık dışkılıyor geçen gün beyaz bişeye yapışık kusmuk bulmuştum bugün kafesin dibinde tane tane kabuksuz yem de buldum ama onu dişi mi kustu emin değilim erkek kur için de kusmuş olabilir erkek kuşum normal dışkılıyor normal davranıyor dişi kuş 3 gündür felan biraz iştahsız ama az da olsa yiyor kusma ve sıvı dışkılama yapıyor ama hareketli, sürekli ne bulsa kemirmeye çalısıyor kafeste yuvada takılıyor girişini felan kemiriyor çıkarınca yatağın çarşafını veya dışarıdaki tüneğini felan kemiriyor ara sıra keyfi yerindeymiş gibi ötüyor çok gaga gıcırdatıyor hareketli değil ama İngiliz kırması kuş geldiğinden beri böyle zaten çok hareketli bir kuş değil. Elektrik bandı kemirdiğini gördüm ondan felan zehirlenmiş olabilirmi diye düşündüm ne yapmalıyım bilemiyorum. Bu konu ile alakalı açtığım 3. Konu galiba ve herhangi bişey söyleyen olmadı daha. Kuş tüyde bu arada yetişkinlik tüylerini çıkıyor 1 aydır felan sanıyorum tüyden çıkmak üzeredir Ekli dosyayı görüntüle 5214Ekli dosyayı görüntüle 5215Ekli dosyayı görüntüle 5216Ekli dosyayı görüntüle 5217