• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusma hakkında

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, kur kusması konusunda daha önce de soru sormuştum ama aklıma yatmayan kısımlar var ☺ Kuşum oyuncağına aşırı kusuyor, öbek öbek yem çıkartıyor. Sürekli hale gelince sorun yaşarsınoz demişlerdi ama ben buna engel olamıyorum. Haftada 1-2 kez Avidress kullanıyorum en fazla. Başka koruyucu bişi yapabilir miyim?

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar, kur kusması konusunda daha önce de soru sormuştum ama aklıma yatmayan kısımlar var ☺ Kuşum oyuncağına aşırı kusuyor, öbek öbek yem çıkartıyor. Sürekli hale gelince sorun yaşarsınoz demişlerdi ama ben buna engel olamıyorum. Haftada 1-2 kez Avidress kullanıyorum en fazla. Başka koruyucu bişi yapabilir miyim?
Merhabalar 😊 kur yaptığı oyuncak kafes içinde mi acaba

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar 😊 kur yaptığı oyuncak kafes içinde mi acaba
Evet kafeste. Çıkarsam mı diye düşündüm, bu sefer canı sıkılmasın diye başka oyuncak takıcam. Aynı şeyi ona da yapacak, vara yoğa kur yapan bir kuş kendisi 🤭

Bahar Y.

Müdavim
Evet kafeste. Çıkarsam mı diye düşündüm, bu sefer canı sıkılmasın diye başka oyuncak takıcam. Aynı şeyi ona da yapacak, vara yoğa kur yapan bir kuş kendisi 🤭
Benim aklıma şöyle bir fikir geldi, çok sevdiği oyuncakları kafes dışında verseniz en azından kafese göre daha az kusmuş olur, tabi Şehmus abimin dediği gibi eş imkanı varsa çok daha güzel olur😊

Bahar Y.

Müdavim
Şöyle eli yüzü düzgün sağlıklı hatun bulabilsek 😁 aslında onu da merak ediyorum, eşi olunca kusmasına gene kusuyor sanırım ama daha mı az kusuyor?
Şöyle helal kursak sütü kusulmuşundan olsa😂😂
Şöyle ki kusmasından ziyade kustuğunu yememesi daha önemli tabi fazla kusmasıda zararlı

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim aklıma şöyle bir fikir geldi, çok sevdiği oyuncakları kafes dışında verseniz en azından kafese göre daha az kusmuş olur, tabi Şehmus abimin dediği gibi eş imkanı varsa çok daha güzel olur😊
Benim en çok istediğim şey biiirsürü kuş ama ev durumu buna çok müsait olmadığı için eş konusuna sıcak bakamıyorum 😔 O zaman ben bi deneyeyim, daha az sevdiği oyuncakları takayım bakalım. Teşekkür ederim 🌸

Bahar Y.

Müdavim
Benim en çok istediğim şey biiirsürü kuş ama ev durumu buna çok müsait olmadığı için eş konusuna sıcak bakamıyorum 😔 O zaman ben bi deneyeyim, daha az sevdiği oyuncakları takayım bakalım. Teşekkür ederim 🌸
Muhtemelen daha az sevdiği oyuncaklar bile en sevdikleri olacak 😅 kur yapan kuş tellerede yapıyor bir yerden sonra müdahalede çare olmuyor maalesef

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şöyle helal kursak sütü kusulmuşundan olsa😂😂
Şöyle ki kusmasından ziyade kustuğunu yememesi daha önemli tabi fazla kusmasıda zararlı
Kustuğunu yeme yok çok şükür 🙏🏻 Aynen dediğin gibi suluğa bile kur yapar gibi oluyor arada. Bir şeyi sevdiği an başka bir şey takma şeklinde bi yol izleyeyim en olmadı ☺