• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşm hasta

Rayus

Paylaşımcı
Form açtım daha önce ama iletişim hızlı sağlanamadığı için yeni açmaya karar verdim ishal snrm halsizliği oluyor ara ara hapşırma var bazen kanatlarında Titreme görüyorum hafif normalde yerinde duramayan kuşumu halsiz gördüğümde üzülüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Yem olarak ne kullanıyorsunuz? Genel bir bakımdan bahseder misiniz

Rayus

Paylaşımcı
Yem olarak ne kullanıyorsunuz? Genel bir bakımdan bahseder misiniz
Woods muhabbet kuşu yemi ara ara yulaf daldarı kafesin kapısı hep açık oluyor genelde evin içinde hep salinik duruyor haftada 2 suyuna 10 damla vitamin 2 3 haftada bir 1 2 damla elma sirkesi

Rayus

Paylaşımcı
Woods muhabbet kuşu yemi ara ara yulaf daldarı kafesin kapısı hep açık oluyor genelde evin içinde hep salinik duruyor haftada 2 suyuna 10 damla vitamin 2 3 haftada bir 1 2 damla elma sirkesi
Marul semiz otu yumurta yiyor ara ara 2 haftada bir fln

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
dışkılarda düzensizlik ve anlık değişkenlik var. öncelikle elma sirkesini kesin, devamlı haftada 1 verilmesi bence uygun değil. onun dışında probiyotik vermeniz gerekiyor. probiyotik ve vitamini haftalık belli periyodlarda vermelisiniz.

belli bir süre yem ve su dışında bir şey vermeyin. dışkı takibine devam edelim, kuşun fotosunu da görebilir miyiz? özellikle baş kısmı

Rayus

Paylaşımcı
dışkılarda düzensizlik ve anlık değişkenlik var. öncelikle elma sirkesini kesin, devamlı haftada 1 verilmesi bence uygun değil. onun dışında probiyotik vermeniz gerekiyor. probiyotik ve vitamini haftalık belli periyodlarda vermelisiniz.

belli bir süre yem ve su dışında bir şey vermeyin. dışkı takibine devam edelim, kuşun fotosunu da görebilir miyiz? özellikle baş kısmı
Tmm teşekkürler yükledim

Son düzenleme:

Rayus

Paylaşımcı
Vitamin ve probiyotik haftada kaç kere ne kadar vereyim

Rayus

Paylaşımcı
Birde probiyotiği nerden temin edebilirim hangi markayı önerirsiniz vitamin bio petactive diye birşey verdi petshop onu kullanıyorum uygun mudur

Rayus

Paylaşımcı
Birde aklıma şuan geldi musluk suyu veriyorum sorun olmaz değil mi

Üst Alt