Merhaba bende böyle bir çözüm buldum


Eğimli banyo perdesi
Hocam mantıklı,
Bu durumu perde vs bi şekilde çözecem. Şu an geçici çözüm balkonun cam parçaları 15 cm gibi aralıklarla açık tutuyorum olurda atmaca falan saldırırsa farkedemez cama çarpıp dönmek zorunda kalır düşüncesiyle.
Kuşlar sıcaktan beter oldu 3 tur fıs fıs yaptım. Normalde banyoluk taktıgım da girerlerdi de ortam değişince korktular sanırım.
Öbür bebe de yuvadan atlasaydı en azından kapalı ortamdan çıkardı, umarım yarın atlar.
Kışa kendilerini hazırlayacaklar anladığım kadarıyla fakat en az +10 derece farkla başka yere geçiş iyi olmadı.
Yarında aynı durum söz konusu olursa balkonun odası klimalı camları kapatıp klimayı açıp serinlik yapmaya çalışacağım
Allah ömür verir görür isek normal şartlarda seneye yaz sıcağına da kendilerini hazırlarlar düşüncesindeyim.
Yanlışım var ise lütfen düzeltin. Artık bu ortamda bakacağım gerekiyorsa balkona soğutucu sistemlerden ayarlarım gelecek yaza.
Ek olarak bir sorum daha var normal şartlarda oda da gece klimayı kapatırdım kapının altına havlu sıkıştırarak sabaha kadar serinliği korurdum,
üstlerine koyu renk kumaş örter mavi loş ışık yapardım. Şu an etrafın ışıkları yansıyor ve sıcak diye de bir şey örtmedim bahsi geçen şekilde uyurlar değil mi ?
Sabahın ilk ışıklarında da uyanacaklardır, doğal döngüye geçmelerinde bir sakınca var mı mevcut durumu korumaya çalışalım mı ?
Aklıma sonradan geldi, kenarlara konumlandırdım kuşları fakat bir tarafa hafif rüzgar vuruyor, tam bir ceryan diyemem bu da sorun teşkil ederse kapının arkasına almam gerekecek hepsini.